1 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-01-20 22:56:31)

Temat: SMS czyli Spotkanie Miłośników Supermoto - 2012

Propozycje miejsc , ogólne propozycje dotyczące spotkań , dyskusje , nowinki , ciekawostki czyli sezon 2012 na małych kołach :)

W roku 2011 mieliśmy cztery spotkania forumowe. Pierwsze w Sulejowie następnie Sadłuki/wybrzeze gdańskie, w sierpniu Sudety i ostatnie na przełomie września i paźniernika na Mazurach .
Dla tych którzy nie byli mogę powiedzieć, że jest rodzinna atmosfera i czuć klimat supermoto. Pozatym fajnie polatać w różnych okolicznościach z ludzmi których jara to samo, którym nie musisz tłumaczyć co to jest supermoto i jaki jest jego sens. Wieczorkiem ognicho, piwko, żarty i tak 2-4 dni .

Życzył bym sobie i wam kolejnego sezonu przeplecionego w jak najwiecej takich spotkań/zlotów/ustawek/terroru . Jak zwał tak zwał cel jest jeden SM.

motoslide.com

2

Odp: SMS czyli Spotkanie Miłośników Supermoto - 2012

jeszcze się styczeń nie skończył i już mnie 4ry zloty ominęły ? :O:O 
Bartek popraw tego bobla :P

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

3

hehehe widzisz żyje już tym sezonem :P

motoslide.com

4

No czekamy czekamy, też się nie mogę doczekać ;o
Myślę że do marca będę gotów :)

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

5

popraw rok na 2011 ;-)

MZ Baghira Black Panther 660 SM --> Z1000 2010" gen. 3
SM...I'll be back!!!

6 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-01-20 23:13:48)

To jest temat na rok 2012 wiec co mam poprawic :p
Wracajac do tematy to moze na daty jest za wczesnie , ale miejsca ktore zmaltretujemy mozna juz jak najbardziej proponowac polecac

motoslide.com

7

Może tym razem blisko jakiegoś toru?
Zrobimy sobie takie zdrowe zapierdalanie!

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

8

To się nie uda bo w zeszłym roku jak takie coś zaproponowałem to wszyscy mi tu jechali jak stali!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

9

gierwi napisał/a:

To się nie uda bo w zeszłym roku jak takie coś zaproponowałem to wszyscy mi tu jechali jak stali!

Wypraszam sobie - ja byłem za!

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

10

To się nie uda bo jak w zeszłym roku takie coś zaproponowałem to prawie wszyscy - oprócz Hacker'a33 - mi tu jehali jak stali!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

11

Dobra !

W związku z tym , że mam problem z dojazdem gdziekolwiek (prawko) chciałbym abyśmy zebrali się wszyscy w Sarbinowie - 20 km od toru w Koszalinie ... Jeżeli chodzi o nocleg to nie ma najmniejszego problemu gdyż wynajmujemy pokoje w sezonie :)

Jeżeli będą chętni to ZAPRASZAM !! :)

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

12

BolekZKO napisał/a:

Dobra !

W związku z tym , że mam problem z dojazdem gdziekolwiek (prawko) chciałbym abyśmy zebrali się wszyscy w Sarbinowie - 20 km od toru w Koszalinie ... Jeżeli chodzi o nocleg to nie ma najmniejszego problemu gdyż wynajmujemy pokoje w sezonie :)

Jeżeli będą chętni to ZAPRASZAM !! :)

Też właśnie myślałem o okolicach Koszalina

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

13

No to zapraszam :D

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

14

Jestem za :) (postaram się tym razem dotrzeć :P )

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

15

A może lepiej w okolicach Torunia? Też są 2 tory to jazdy ;]

Było KTM LC4. Obecnie klasyk z1100. Brak kasy na SM :(