1

Temat: "Idzie wiosna, będą warzywa"

Właśnie to szokujące hasło otwiera policyjną kampanię społeczną, która ma zwrócić uwagę na zagrożenie, jakim są nieodpowiedzialni motocykliści.

http://www.uzyjwyobrazni.pl/index.php

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

2

Odp: "Idzie wiosna, będą warzywa"

Faktem jest, że głąbów na moto jest masa, ale taka kampania tylko pomaga umacniać stereotypy jakie przywarły do motocyklistów.

http://p0lish.wordpress.com

3

teraz nie bedziemy dawcami tylko warzywami.
Oczywiscie wszystkich nas wrzuca do jednego wora, wystarczy że bedziesz mial kask w ręku.
Zastanawiam sie czy nie zmienic ksywy na jakas warzywna, póki jeszcze fajne są dostepne. Bo jak się społeczeństwo zorientuje to zostana same słabe, no bo kto chcialby byc np "burakiem", albo "sałatą".
Ale juz np taki "por" brzmi twardo i jest OK.

A na powaznie, to najlatwiej jest prowadzic zakrojone akcje policyjne i spoleczne na motocyklistow. Nikt nie pomysli, ze czesc pajacow z ulicy wolalaby pajacowac bezpiecznie na torze o ile taki bylby w zasiegu "warzywa".
W Przezmierowie k. POznania, mieszkancom przeszkadzal halas z toru, to wprowadzono ograniczenia decybeli na wydechach i ograniczenia w jezdzie po torze.
W Lublinie, wybudowano mieszkania przy torze kartingowym i teraz mieszkancy protestuja przeciwko torowi przy blokach. Zapominajac ze to bloki powstaly przy torze a nie odwrotnie.
Pozamykajmy tory, wyganiajmy crossowcow z łąk, strzelajmy do "warzyw" w miescie i bedzie zajebi...e moherowo i spokojnie.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

4

Niewiem jak was ale mnie hasło z tym warzywem wk....iło i powiem że autora za jajka bym powiesił ;)

HUSABERG 82

5

Trzeba by było zrobic tam jakiś projekt o włączaniu kierunkowskazów przez kierowców i gadaniu przez fon w samochodzie....

---------------------------
LC4 640 SM Prestige 04'

6

Akcja już trwa. Dziś mój prezes dostał 200 i 4 punkty za omijanie fur w korku. Jechał skuterem i podczas manewru przejechał po ciągłej. Całą akcję widział patrol drogówki. Wystartowali więc za Nim, dogonili i powiedzieli, że "będą uczyć jak się jeździ". Może i by Go puścili, ale na wstępie usłyszeli, że są "zazdrosne fiuty" czy jakoś podobnie i nie mogą ścierpieć że kiszą w korku a ktoś może przejechać. Po takiem wstępie do rozmowy nie mogło się obyć bez mandatu...

7

widzę, ze w tym roq pałki bedą jechac po motocyklistach po bandzie....

---------------------------
LC4 640 SM Prestige 04'

8

Pare lat temu juz byla taka akcja. Pamietam jak Pan Policjant zatrzymal ruch na Jerozolimskich (wtedy jeszcze korkow nie bylo) wychodzac na jezdnie i wsrod aut wyluskal moja skromna osbe jadaca na XJRce kazał zjechac na bok. Po czym, zanim zdazylem podstawke boczna wysunac, wyrwal mi kluczyki ze stacyjki, robiac przy tym mine nadpsutego pomidora, bowiem po probie kradziezy kluczyki wyciagalo sie bez wylaczania zaplonu.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

9

ciekawe co by wyciągnął z mojego ktm'a :)

10

Nie zdziwię się jak nie długo zaczną do nas strzelać.
Bo ktoś wymyśli akcję " Idzie jesień, czas polowań na kaczki"
I będzie plakat kaczki na motorze.

Natomiast ta akcję mogę skomentować tylko tekstem:

"A to feler, westchnął seler"

;)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

11

oj już się nie nakręcajcie. Niestety przez plastiki w adidaskach co 200 snują sie po mieście jest jak jest. Wydaje mi się, że taka akcja jest potrzebna - może jeden małolat coś zakuma i nie wyprostuje zakretu albo nie zapakkuje się przy 200 w auto co stoi na światłach.
A że my mamy przesrane - no cóż ...
Akcja nie wzięła się z nikąd sami o tym dobrze wiemy.
Regularne "terrory" też nie wzbudzją sympatii.
Oczywiście nie twierdze, że ja jestem święty wręcz przeciwnie ale jestem świadomy - akcja - reakcja.

Na znak solidarności oficjalnie zamieniam się w pietruszke :) :) :)

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

12

Akcje pewnie i są potrzebne i jak widać mocno kontrowersyjne przez te hasła o warzywach!...

Gliniarze są cięci strasznie, jak już pisałem w innym wątku... trafiłem na takich 2 dni temu, przepisów na drodze nie złamałem to się czepiali czego się da w motocyklu...

Współczuję tylko osobom poszkodowanym w wypadkach, bo na pewno te hasła ich zabolą...

yamaha xt660x

13 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2012-01-07 12:54:20)

delete

motoslide.com

14

Słownik synonimów ->  motocyklista; zbir, bandyta, hultaj, pirat drogowy, przestępca, dawca organów,...,warzywo! :D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD

15

Ale co tam ziemniakiem tez fajnie być :)

HUSABERG 82