31

Odp: Radom trening [15-IV-2009]

ale mi rada :) :)
chyba za chwile opiernicze bejce kupie cuś innego a do jazdy i na dojazdy kupie skuter.

Musze zajebiscie popracowac nad torem jazdy - i dokladnie wyczuc na ile i gdzie mogę  sobie pozwolic - najlepsza nauką jest jazda za wami ale za szybko mi uciekacie :)

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

32

I teraz powiem sakramentalne:
A NIE MÓWIŁEM!!!!!
:) :)

Husqa SM 450 R 08`, Husqa CR 250 82`,  Beta Zero 125 91`

33

fiodor napisał/a:

chyba za chwile opiernicze bejce kupie cuś innego a do jazdy i na dojazdy kupie skuter.

Polecam.
Ja na dojazdy do pracy mam 125ke. Pojemność kufrów i schowków pozwala spakować tygodniowe zakupy w markecie.
Ucieczka "plastikowi w adidasach" w zakręcie---> bezcenna :)

http://foto.scigacz.pl/cache/imgs/_750/gallery/relacje/Motocyklisci_i_quadowcy_dzieciom_z_domu_dziecka_pod_choinke_2008/Yamaha_Majesty_jazda.jpg

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

34

Qrwa mać że ja was nie posłuchałem - uniwersalność to sobie można w dupe wsadzić takim optymistycznym akcentem można zakończyć tą dyskusję...

Na ulicy beema daje radę wysoka szczupła i urokliwa :)
Na tor - BedzieszMiałWydatki - jedzie fajnie ale...

Ostro chodzi mi po głowie zamiana sprzętu na jakieś extremum.

Do tych co mi to piasali od początku, a których nie słuchałem mam wielki żal
Trzeba mnie było po głowie napierniczać a nie dać kupić coś takiego
Jestem w kropce i tyle - jeśli jest jakiś zawodnik co chce kupić LC4 do miasta to myślę, że BMW jest ciekawą alternatywą - co do ceny się dogadamy

:):):)

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

35

fiodor napisał/a:

Jestem w kropce i tyle - jeśli jest jakiś zawodnik co chce kupić LC4 do miasta to myślę, że BMW jest ciekawą alternatywą - co do ceny się dogadamy

W weekend jest motobazar w Warszawie. Postaw sprzeta obok KTMa Szwiniowego i czekajcie na potencjalnych miejskich SMowcow, rozwazajac co by bylo jakby dzwignia byla wyzej, jakby moto bylo lzejsze, jakby ... :)

Crazy pozdrawia

36

Fiodor, trzymam kciuki zebys pogonił tą spacerówkę i w miarę bezboleśnie i szybko wszedł na słuszna drogę pełnokrwistego SM.
Bodaj Mało Wydatków byś poniósł przy okazji :)

37

Crazy_Russian napisał/a:

W weekend jest motobazar w Warszawie. Postaw sprzeta obok KTMa Szwiniowego i czekajcie na potencjalnych miejskich SMowcow, rozwazajac co by bylo jakby dzwignia byla wyzej, jakby moto bylo lzejsze, jakby ... :)

Czyżbym wyczuł maleńką iskierkę złośliwości? :D

38

Tak Szwinia, Crazy wie gdzie i kiedy wbić szpile w dupe.
Wiem coś tez o tym, ten ćwok nie zna umiaru w tych iskrach, sypie je jak z magneta :)

39

To tak chyba dla równowagi, bo ostatnio mnie pochwalił, więc musiał teraz pokazać miejsce w szyku :D Dobrze, że latam w kategorii ultra muszej, więc dupa nie za duża :)

40

jareks napisał/a:

Wiem coś tez o tym, ten ćwok nie zna umiaru ...

Gdyby nie ten cwok to bys jutro zamiast na tor do Koszalina wybieral sie na bulwar swoja CBF, gdzie w oczekiwaniu na "melbe" z kruchym ciasteczkiem polerowalbys plastiki, a czerwona apaszka u szyi powiewałaby majestatycznie przyslaniajac co raz znudzona facjate w okularach od Gucciego.
Zjadłbyś melbe, przejechał się promenada w promieniach słonca ustepując miejsca wyprzedzajacym Cie rowerzystom. A na koniec w domu zrzygałbys sie z nudow strawioną melbą i ciastkiem. :)

Crazy pozdrawia

41

Jareks, jak myślisz, lepiej być wyciągniętym z bulwaru czy z "motocyklowego rynsztoka" ? Bo nie wiem jak się pozycjonować :D

42

No i mi zabrakło odpowiedzi.
Ten gamoń nie dość ze złośliwy, to jeszcze i potrafi Hitchockiem posty smarować.
Szwinia ty mnei tylko pilnuj zebym znowu tym razem w jakieś cruiserowo-czopperowe łajno nie spłynął.
Crazy-serio, przestraszylem się jak roztoczyłes tą wizję. Normalnie strach sie bać, syf i malaria :)
Fiodor-nie wiem czy cosCi to da, ale powiem:
Zarejestrowałem Husqvara, jechałem nim na mieście dosłownei sztuk raz, i za bardzo nie mam ochoty tego powtarzać. I nie czuje wcale z tego tytułu dyskomfortu. Blachy leżą razem z kierunkami etc w garażu, a rama pokrywa sie na zmianę albo piachem z toru MX, albo pyłem z asfaltowej krętej wstęgi toru. I naprawdę jest tak fajnie.
Teraz zastanawiam sie tylko czy dobrać sie do tyłka Szwini w Gostyniu, czy poczekać do Lublina. Psiarnię i puszkarzy mam głęboko w dupie.

43

jareks napisał/a:

Teraz zastanawiam sie tylko czy dobrać sie do tyłka Szwini w Gostyniu, czy poczekać do Lublina.

Nie wykręcaj się lepiej, bo dotarły do mnie plotki, że "zrobisz wszystko" żeby też się pojawić :D
Parafrazując reklamę, "objechać szwinię - bezcenne" :D

44

Panowie, Wasze posty to jedno wielkie moralizatorstwo.
Aż strach sie bac co bedzie w czasie zawodów :D a nie wspominajac co bedzie po ;)   

Psatp i jak robi sie juz filmek :D bo juz ze 3 jaja zniosłem ;)  Foty całkiem całkiem :)

Pozdrawiam
Jacek Dembiński

45

jareks napisał/a:

Fiodor-nie wiem czy cosCi to da, ale powiem:Zarejestrowałem Husqvara, jechałem nim na mieście dosłownei sztuk raz, i za bardzo nie mam ochoty tego powtarzać. I nie czuje wcale z tego tytułu dyskomfortu. Blachy leżą razem z kierunkami etc w garażu, a rama pokrywa sie na zmianę albo piachem z toru MX, albo pyłem z asfaltowej krętej wstęgi toru. I naprawdę jest tak fajnie. Teraz zastanawiam sie tylko czy dobrać sie do tyłka Szwini w Gostyniu, czy poczekać do Lublina. Psiarnię i puszkarzy mam głęboko w dupie.

widzę to sam po sobie na drodze te zakrety jakies takie kwadratowe

Zmieniajac temat - jutro sie widzimy w radomiu ?? jakiś trening będzie ??

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi