Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Opić owszem, my z kumplem jeszcze zawsze sikamy na nowe maszyny :)
EXC 525 : XTZ 660 : TXT 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 78 79 80 81 82 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Opić owszem, my z kumplem jeszcze zawsze sikamy na nowe maszyny :)
Wr-owcy fajne 426 macie tu w akcji ;)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=f3exgcwl0Zg&list=UU5XsNuGZWZcB24txrHrGGRg&index=7&feature=plcp[/url]
formula.racing napisał/a:widze zwolennika yamahy wr :D zapraszam na pszczyne tez posiadam wr
No to chopie polatasz z nami na wiosnę :D Ja swoją wr kupiłem w okolicach Pszczyny ;p W Goczałkowicach :D
aa to znam twoj motor kolega chcial ja kupic bylismy tam pare godzin po tym jak nam ja skasowales ;p
O kurde :)
To pewnie twój kumpel nie będzie zadowolony jak powiem, że to była całkiem niezła okazja :) Udało się zejść sporo poniżej ceny a i po przeglądzie są całkiem dobre informacje :)
O kurde :)
To pewnie twój kumpel nie będzie zadowolony jak powiem, że to była całkiem niezła okazja :) Udało się zejść sporo poniżej ceny a i po przeglądzie są całkiem dobre informacje :)
No a czego się spodziewałeś? To WR, tu nie ma co się zepsuć! :)
daniken napisał/a:O kurde :)
No a czego się spodziewałeś? To WR, tu nie ma co się zepsuć! :)
A ja myślałem że to YZ ( czy jakoś tak ) a nie WR ;P
BTW Przygońskiemu na Dakarze w kacie wylazł wał bokiem :/ czyli koniec jazdy i tak sobie myśle trza by to info wpisać w temat o awaryjności ktm'a :D
Kilka fotek z dzisiejszego latania :)
Dzwoneczek rządzi!
zrobimy jakiś polew na chodniku z tym :D
Całkiem ładna miejscówka, jakoś tak pusto tam. Gdzie to?
Są to moje okolice. Czyli zadupia Tarnowskich Gór :D
Eee to Ja tam na basen jeździłem :D
P.s Zmienił mi się avatar? Bo na profiu mam nowy (ręka i wał) a tak w tematach to jeszcze jest stary "Awesome".
Edit.
Nie ważne! :D
Daniken, wrzucaj filma jak to smiga anie jakies foty :)
Coś tam jutro pokombinuję z jakimś filmikiem :D
Siemanko :D przywitałem się już w powitalni ale chciałem też się osobno przywitać tutaj ponieważ jestem ze śląskiego z Gliwic jak widać i w przyszłości może też się kiedyś dołącze do terroru jeśli można jak nabyje SM xD
Strony Poprzednia 1 … 78 79 80 81 82 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 43 zapytań