Odp: Supermoto Terror - Śląsk
kto lata jutro w terenie ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 76 77 78 79 80 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Możemy wyskoczyń, ja chętny jak nie będzie lało. Mam nowy olej w lagach, sprawdzę czy czuć różnicę.
Jo wos prosza tak piździ a wy chcecie lotac? No chyba że wciepniecie klamory w maras i potym na czas je bydziecie wyciągać ;)
Ja sobie dzisiaj chciałem polatać ale zapomniałem ze jest 5 stopni :/ i ze opona mokra i tak polatałem ze zaliczyłem ślizga :/// ale całe szczęscie crashe na oskach i handbary zrobiły swoją robote i bez większych strat maternialnych jedynie olbrzymie psychiczne. . .
Jo już chopy zimuja i się nikaj nie wybierom bo piździ strasznie ;D
Jak na razie pozostało mi puścić zajebistą muzę i po kolei oglądać to co nagraliśmy w 2011... Aż łezka się w oku kręci...
W zimę koniecznie wszyscy robimy wypad do knajpy!!
[url]http://www.pimpstarlife.com/saint-lucia-goes-brappin/[/url]
W zimę koniecznie wszyscy robimy wypad do knajpy!!
Jaca zarzuć terminem to się będziemy ogarniac ;D
Jaca, Ty chyba masz jakąś knajpę do polecenia w Gliwicach, dobrze mówie ;) ?
Ja na lekką najebkę zawsze chetny. W pt wyskoczę ze szpitala i jestem gotow na terror barowy
Ja też chętny tyko nie wiem jak to wyjdzię, bo z powrotem do domu miałbym ciężko :/
Ja sie mogę pociągiem dostać :D
Panowie, ogólne życzenia już przesłane ale chciałem Wam tu osobiście życzyć Wszystkiego najlepszego, oby każdemu z Was się dobrze wiodło i żebyście zawsze byli tak radośni jak podczas naszych wspólnych wypadów :) Alleluja i na jednym!!
Dokładnie :) Wszystkiego Najlepszego Panowie i żeby sezon 2012 był jeszcze lepszy niż poprzedni :)
Źródła PB98 w ogrodzie, braku usterek, duzo przyczepności, ogarnięcia wolnej gumy i perfekcyjnych stopali. No i żeby się powodziło na moto i ogólnie w życiu. Wesołych!
Zrobiłem playliste na youtube. Idealna na zimowe wieczory. Filmiki po kolei według daty dodania. Jak jakiegoś brakuje dajcie znać!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=sQT015OUryI&list=PL692AC3AB6B1FE589&feature=plpp_play_all[/url]
Strony Poprzednia 1 … 76 77 78 79 80 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.076 sekund, wykonano 49 zapytań