1

Temat: V max przy DRZ 400 SM

Pochwalcie sie ile wycisneliscie z swoich seryjnych i nie seryjnych DRZ-tow.

Ja Jechalem pod lekka gorke ... i wyciagnelem 155 ... ale to juz byl maks ... a przyjemnosci zjazdy zadnej ... pizdzilo naprawde rowno z kazdej strony a najbardziej w czajnik.

2

Odp: V max przy DRZ 400 SM

Ja 150 po płaskim z tym, że waze 100kg + outfit.

Suzi DR-Z 400 SM > Niestety sprzedana i pluje sobie w zęby...

3

Ja waze 68 plus outfit :) .. wiec moc porownywalna.
A przerabiales ja cos ?

4

Moja latała 157.
Waże 78 KG.

5

Ja 152 na prostej
a ważę ok. 62kg
ale jeszcze by poszła tylko że silnik już tak wyje że sobie przypominam że to jednak niedopracowane SUZUKI i odpuszczam ;)

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

6

SUPERMOTO napisał/a:

Ja 152 na prosteja ważę ok. 62kgale jeszcze by poszła tylko że silnik już tak wyje że sobie przypominam że to jednak niedopracowane SUZUKI i odpuszczam ;)

che che niedopracowane fajnie masz

ja bym raczej urzył przymiotnika niedokatowane albo nie do zakatowania

www.propitbike.pl

7

I ta

SUPERMOTO napisał/a:

Ja 152 na prosteja ważę ok. 62kgale jeszcze by poszła tylko że silnik już tak wyje że sobie przypominam że to jednak niedopracowane SUZUKI i odpuszczam ;)

I tak właśnie się rodzą wszelkiego rodzaju MITY. hehe.
Ktoś coś usłyszał potem powtórzył dalej.
Może nie jest to nic zajebiście ekstremalnego ale... niedopracowany silnik.???
A ja słyszałem że popularność DRZety to właśnie niezniszczalne jednostki. hehee

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

8

Silnik w DRZ może tylko uszkodzić brak oleju. A trzeba go pilnować bo lubią pić. Tak już mają.

9

Fakt, może jestem przewrażliwiony i za bardzo się czepiam, zawsze słyszę jakieś niepożądane dźwięki. Oczywiście w serwisie mówią że tak ma być ale jak w fabryce nie potrafią zrobić tak prostej czynności jak zabezpieczenie śrubek przy alternatorze czy rdzewiejąca rama, to może do czegoś jeszcze się nie przyłożyli. Chyba muszę sobie to ze łba wybić bo odbiera mi to przyjemność z jazdy :)

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

10

A co to za pytanie w ogóle? Supermoto to zakręty I te sprawy!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

11

SUPERMOTO napisał/a:

jak w fabryce nie potrafią zrobić tak prostej czynności jak zabezpieczenie śrubek przy alternatorze czy rdzewiejąca rama, to może do czegoś jeszcze się nie przyłożyli

Jasne, że potrafią. Tylko motocykl zamiast 23 tyś. kosztował by 35 tyś.

SUPERMOTO jest na takie dźwięki lekarstwo. Zamontuj bardzo głośny wydech i wtedy silnika nie słychać.

12

Jakbyś miał Harleya, to można by powiedzieć że to nie wady tylko charakter! Wady i usterki zdarzają się wszystkim wytwórniom, ale Maniek ma sporo racji.
Ramę w długie zimowe wieczory piaskujesz, dajesz do proszku na kolor jaki chcesz i jest git. A tak, nuda! Nic się nie dzieje! 

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

13

Dzisiaj moja Suzi wiozła mnie 165 km/h :D I jechała prościutko jak po nitce:D

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

14

mi tez rame ruda brała... poszła do piaskowania i czarny lakier proszkowy i jest miód malina :) ale to w klx

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

15

160 z górki 150płasko 78kg waga operatora