Temat: Za jakim sm rozgladac sie ?
Zbieram pieniadze na swoje pierwsze sm. Nie jest mi obce jezdzenie jednosladami , jezdze czym popadnie i przez rece przewinely mi sie roznego rodzaju maszyny. Pare szlifierek , crossow , cruiserow. Badz co badz jak by nie patrzec doszedlem do wniosku ze najlepszym motocyklem pasujacym do mojego stylu jazdy bedzie sm.
Mam 196 cm wzrostu waze 125 kg.
Nigdy wczesniej nie jezdzilem sm.
Nie chce wydawac duzo kasy na moje pierwsze sm. Chcial bym kupic cos zeby przekonac sie jak to jest i z czym to sie je.
Cos w granicach 1,5-2tys euro. Nie moge poruszac sie legalnie po ulicach miasta (wyrok sadowy) wiec legalizacja nie jest mi potrzebna. Szukam czegos czym moge pojezdzic w terenie , miejscowki ew tory (jak znajde jakis obok miejsa zamieszkania). Kreci mnie stunt i wszystko co sie z nim wiaze ale kupienie jakiegos psa nie wchodzi w gre (jest za malo uniwersalny). Nie chcial bym tez czegos ciezkiego bo mija sie to z celem , przynajmniej na poczatku. Najbardziej kreci mnie LC4 ale nie w obecnej sytuacji kiedy nie moge jezdzic po ulicach. Te 1,5 roku musze przebujac sie z jakas zabawka ktora wkreci mnie w swiat asfaltu kurzu i brudu ;)
Jakies propozycje ? Znacie sie na rzeczy wiec bede rad za pomoc.