211

Odp: Kalendarz 2012

Lista zamknięta ;-)

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

212

Kalendarz przyszedł do mnie dzisiaj w nienaruszonym stanie ;) Podziwiam szybkie ogarnięcie tematu! Dzięki GIERWI!

Wszystko fajnie tylko szkoda że jest kilka nieostrych zdjęć w tym kalendarzu, myślę że można było to wyeliminować ale nie marudzę dam komuś na Święta. POZDRAWIAM!

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

213 Ostatnio edytowany przez Materka (2011-12-23 18:22:11)

niestety nie mogłem się zjawić na rozdaniu kalendarzy, mam nadzieję że mi nie zniknie i odbiorę jeszcze w tym roku

214

Materka napisał/a:

niestety nie mogłem się zjawić na rozdaniu kalendarzy, mam nadzieję że mi nie zniknie i odbiorę jeszcze w tym roku

pare sztuk wożę dalej w bagażniku wiec daj znaka Paweł to sie ustawimy

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

215

Można gdzieś zobaczyć jakie foty użyliście i jaka jest cena z przesyłką ?

216

Jeśli chodzi o foty to są do wglądu w temacie kilka stron wcześniej. Inne szczegóły też.
Jeśli idzie o jakość zdjęć, to niestety wiem że nie wszystko jest super, ale to raczej z powodu ekspresowego tempa.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

217

Też zwróciłem na to uwagę, ale wygląda jakby ta nieostrość była zamierzona i dla mnie jest w porządku.

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

218

kalendarze są świetne - niestety mój listonosz nie czytuje napisów na kopertach i najwidoczniej nie chce mieć wesołych świąt bo kopertę dostarczył zgiętą w pół :/

ale 8h pod encyklopediami coś tam pomogło.

ogromny szacun za tak szybkie i konkretne ogarnięcie tematu gierwi - jeśli się kiedyś spotkamy masz u mnie flaszke :)

219 Ostatnio edytowany przez Crazy (2011-12-24 14:24:18)

chciałbym bardzo podziękować dla Gierwiego za wspaniały kalendarz :] i podziękować za życzenia kalendarz pierwsza kla już wisi na ścianie i czeka na styczen 2012,
kalendarz był już wczoraj ale ta gnida listonosz nie chciał wniesc mi go na 4te piętro (dziad) dzis odebrałem z poczty i tylko rogi delikatnie ... zagieli i środek czym przycieli ale jest zayebiscie :]
DZIĘKUJE BARDZO !
p.s wesołych świąt ;]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=trTw5Lq4HRs[/url]

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

220 Ostatnio edytowany przez rinas (2011-12-24 14:36:12)

Gierwi - mój kalendarz masz jeszcze u Ciebie czy wysłałeś razem z resztą do W-wy?

http://imageshack.us/f/405/dsc3363.jpg/

221

Mam, zgodnie z umową czekam na wytyczne.

222

kalendarz doszedł wczoraj, rewelacja jak w zeszłym roku zresztą, ukłon Gierwiemu za chęci, projekt i organizację

223

Gierwi na Prezydenta:)

Husqvarna 450
GSXR1000
hulajnoga:)

224

gizbicbr napisał/a:

Gierwi na Prezydenta:)

To jest życzenie noworoczne?:)

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

225

Do mnie tez dotarł w piątek:) dzieki wielkie Gierwi:)
Chciał nie chciał każdy miesiąc w nowym roku będzie w kolorze pomarańczy:D

Monnier HONDA XR600R SuperMoto<--- sprzedana co następne ???