Odp: Kalendarz 2012
Lista zamknięta ;-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz 2012
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Lista zamknięta ;-)
Kalendarz przyszedł do mnie dzisiaj w nienaruszonym stanie ;) Podziwiam szybkie ogarnięcie tematu! Dzięki GIERWI!
Wszystko fajnie tylko szkoda że jest kilka nieostrych zdjęć w tym kalendarzu, myślę że można było to wyeliminować ale nie marudzę dam komuś na Święta. POZDRAWIAM!
niestety nie mogłem się zjawić na rozdaniu kalendarzy, mam nadzieję że mi nie zniknie i odbiorę jeszcze w tym roku
niestety nie mogłem się zjawić na rozdaniu kalendarzy, mam nadzieję że mi nie zniknie i odbiorę jeszcze w tym roku
pare sztuk wożę dalej w bagażniku wiec daj znaka Paweł to sie ustawimy
Można gdzieś zobaczyć jakie foty użyliście i jaka jest cena z przesyłką ?
Jeśli chodzi o foty to są do wglądu w temacie kilka stron wcześniej. Inne szczegóły też.
Jeśli idzie o jakość zdjęć, to niestety wiem że nie wszystko jest super, ale to raczej z powodu ekspresowego tempa.
Też zwróciłem na to uwagę, ale wygląda jakby ta nieostrość była zamierzona i dla mnie jest w porządku.
kalendarze są świetne - niestety mój listonosz nie czytuje napisów na kopertach i najwidoczniej nie chce mieć wesołych świąt bo kopertę dostarczył zgiętą w pół :/
ale 8h pod encyklopediami coś tam pomogło.
ogromny szacun za tak szybkie i konkretne ogarnięcie tematu gierwi - jeśli się kiedyś spotkamy masz u mnie flaszke :)
chciałbym bardzo podziękować dla Gierwiego za wspaniały kalendarz :] i podziękować za życzenia kalendarz pierwsza kla już wisi na ścianie i czeka na styczen 2012,
kalendarz był już wczoraj ale ta gnida listonosz nie chciał wniesc mi go na 4te piętro (dziad) dzis odebrałem z poczty i tylko rogi delikatnie ... zagieli i środek czym przycieli ale jest zayebiscie :]
DZIĘKUJE BARDZO !
p.s wesołych świąt ;]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=trTw5Lq4HRs[/url]
Gierwi - mój kalendarz masz jeszcze u Ciebie czy wysłałeś razem z resztą do W-wy?
Mam, zgodnie z umową czekam na wytyczne.
kalendarz doszedł wczoraj, rewelacja jak w zeszłym roku zresztą, ukłon Gierwiemu za chęci, projekt i organizację
Gierwi na Prezydenta:)
Gierwi na Prezydenta:)
To jest życzenie noworoczne?:)
Do mnie tez dotarł w piątek:) dzieki wielkie Gierwi:)
Chciał nie chciał każdy miesiąc w nowym roku będzie w kolorze pomarańczy:D
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz 2012
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 72 zapytań