Olaff napisał/a:Haha, to mnie teraz dobiłeś :D Chodzi o to, że kręcicie się jej koło dupy jakby była jedyną, która jeździ na SM czy innym moto, ale dzięki za poprawienie humoru :)
Ja pytam się o to samo...Czy uważasz że nie znając nas wszystkich osobiście możesz się tak do nas zwracać na forum ??
Mam lat 38 może nawet jestem starszy od twego ojca... zachowuj dystans uprzejmości rozmawiając ze mną i z innymi na tym forum (zresztą takie zasady panują na każdym poważnym forum) może inaczej jest na forum skuterowym.
Nie pisz tu tekstów "że kręcicie się jej koło dupy jakby była jedyną" obrażasz w ten sposób dziewczynę i nas.
A do tego całe szczęście nie ty tu decydujesz z kim i jak długo będziemy rozmawiać. Siedzisz cicho i sie nie wtrącasz... zapytany- grzecznie odpowiadasz, nie pytany- przysłuchujesz się rozmowie innych.
Piszesz sensownie i na temat.
Zrozumieliśmy się ? do tego gdy Ci tu ktoś zwraca uwagę nie piszesz tekstów "spoko luzik, nie spinajcie" bo nie jesteśmy kolegami z podwórka.. jasne? A jeśli nie potrafisz nam okazać szacunku to będziemy musieli sie pożegnać i poszukasz na jakiś czas innego forum.
Doceń fakt że jeszcze rozmawiamy, doceń to że jest u nas luz ale do czasu. Nie przesadzaj już nigdy więcej.
Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR