61

Odp: Dobry wieczór wszystkim!!!

No pewnie, zamiast marnować tu energię na zwyczajną rozmowę... w innym temacie można by rozwodzić się nad "najlepszymi rękawiczkami na SM" ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

62

Jest to jedna z pierwszych kobiet na tym forum, wiec temat sie ciągnie. I ja nie widze w tym problemu bo od tego w koncu jest przywitalnia :)

Husqy SMR-R 450

63

Barteksm napisał/a:

Siema jestes 5 może 6  kobietą na forum ciekawe czy po przywitaniu znikniesz jak one :)

Więc nie jest to jedyna kobieta na forum i nie wiem czemu robicie takie sztuczne 'zamieszanie' wokół niej. Wiadomo, kobieta to kobieta, ale zachowujecie się jakby była ostatnią na planecie ;)

Pozdro.

READY TO >> TERROR

64

Olaff napisał/a:
Barteksm napisał/a:

Siema jestes 5 może 6  kobietą na forum ciekawe czy po przywitaniu znikniesz jak one :)

Więc nie jest to jedyna kobieta na forum i nie wiem czemu robicie takie sztuczne 'zamieszanie' wokół niej. Wiadomo, kobieta to kobieta, ale zachowujecie się jakby była ostatnią na planecie ;)

Pozdro.

Olaf, kiedyś to zrozumiesz;) Przychodzi taki moment w życiu każdego mężczyzny, że nagle przestaje się wstydzić "zadawania z dziewczynami" a nawet w pewnym momencie chętniej by widział się w towarzystwie koleżanki niż kolegi :))
Ale to wszystko jeszcze przed Tobą ;)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

65

Haha, to mnie teraz dobiłeś :D Chodzi o to, że kręcicie się jej koło dupy jakby była jedyną, która jeździ na SM czy innym moto, ale dzięki za poprawienie humoru :)

READY TO >> TERROR

66

wyjdź zanim cie jebnem, następny żandarm będzie "starych" po kątach ustawiał

motoslide.com

67

Olaff zachowuj się, proszę!

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

68

Nie spinajcie :) Już luzik.

READY TO >> TERROR

69

To patrz co piszesz. Tak to sobie możesz z kumplami pogadać pod blokiem a nie tu wypisywac durnoty.
Wszystko spoko ale z umiarem..
i tak jak Brtek mówi przyjdzie kiedyś czas że będziesz wolał towarzystwo koleżanki niż kolegów :o

Czemu ten Pan pojechał? - https://bit.ly/2VlprSp

70

Olaf, musisz też zrozumieć że pożartować sobie możemy ale do pewnego czasu... jeśli Ci nie odpowiada klimat tego forum to w każdej chwili możesz wrócić na forum skuterowe. !!

71

Przecież powiedziałem, że już jest ok.. Z drugiej strony, znacie mnie prywatnie? Skąd możecie wiedzieć z kim spędzam więcej czasu, a z kim mniej :)

READY TO >> TERROR

72 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-12-22 10:39:20)

Olaff napisał/a:

Haha, to mnie teraz dobiłeś :D Chodzi o to, że kręcicie się jej koło dupy jakby była jedyną, która jeździ na SM czy innym moto, ale dzięki za poprawienie humoru :)

Ja pytam się o to samo...Czy uważasz że nie znając nas wszystkich osobiście możesz się tak do nas zwracać na forum ??
Mam lat 38 może nawet jestem starszy od twego ojca... zachowuj dystans uprzejmości rozmawiając ze mną i z innymi na tym forum (zresztą takie zasady panują na każdym poważnym forum) może inaczej jest na forum skuterowym.

Nie pisz tu tekstów "że kręcicie się jej koło dupy jakby była jedyną" obrażasz w ten sposób dziewczynę i nas.
A do tego całe szczęście nie ty tu decydujesz z kim i jak długo będziemy rozmawiać. Siedzisz cicho i sie nie wtrącasz... zapytany- grzecznie odpowiadasz, nie pytany- przysłuchujesz się rozmowie innych.
Piszesz sensownie i na temat.

Zrozumieliśmy się ? do tego gdy Ci tu ktoś zwraca uwagę nie piszesz tekstów "spoko luzik, nie spinajcie" bo nie jesteśmy kolegami z podwórka.. jasne? A jeśli nie potrafisz nam okazać szacunku to będziemy musieli sie pożegnać i poszukasz na jakiś czas innego forum.
Doceń fakt że jeszcze rozmawiamy, doceń to że jest u nas luz ale do czasu. Nie przesadzaj już nigdy więcej.

73 Ostatnio edytowany przez Olaff (2011-12-22 13:21:44)

Niestety mojego taty nie przebiłeś :(

Zrozumieliśmy się i obiecuję mocne postanowienie poprawy.

P.s nie przybyłem tutaj z żadnego forum skuterowego.

add:

Może za kare przepisze sobię ze 100 razy na kartke słowo PRZEPRASZAM.

READY TO >> TERROR

74

Pozostaje jeszcze jedno magiczne słowo, które jakoś nie może przejść Tobie przez "gardło".
Wypada przeprosić przede wszystkim koleżankę.

P.S. Jeśli masz z tym problem to podpowiem jakiego słowa należy użyć:
PRZEPRASZAM.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

75

Olaff napisał/a:

Niestety mojego taty nie przebiłeś :(

Zrozumieliśmy się i obiecuję mocne postanowienie poprawy.

P.s nie przybyłem tutaj z żadnego forum skuterowego.

add:

Może za kare przepisze sobię ze 100 razy na kartke słowo PRZEPRASZAM.

Nie musisz pisać sobie 100 razy.
Napisz na forum 1 RAZ.