Odp: Dobry wieczór wszystkim!!!
Ech no jak to... jestem:) pracowałam na motocykl od 6:00 rano..
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Dobry wieczór wszystkim!!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ech no jak to... jestem:) pracowałam na motocykl od 6:00 rano..
Oj tam zaraz nie ma. Spokojnie. Jak zacznie jeździć wtedy będzie codziennie na forum :D
hmmm zacznie jeździć? wy się pewnie wygrzewacie w ciepłych domkach a ja sobie smigam w grudniu po Poznaniu:)
Cześć,
Miło nam poznać koleżankę z pyrlandii.
SMR...będziesz brać udział w zawodach?
Nie na zawodach, mam zamiar po polach i lasach jeździć:) płoszyć zwierzyne i brudzić butki w błocie...
Brawo ! Już Cie lubie :D
Brawo ! Już Cie lubie :D
No jak to... a czym sobie zasłużyłam:) przecież na polu najlepiej słychać dźwięk silnika... zwłaszcza przy podjeżdżaniu pod górkę;)
Szczególnie za "brudzić butki w błocie" a ogólnie za dobry wjazd ;)
PszczelaRz AGH napisał/a:Oj tam zaraz nie ma. Spokojnie. Jak zacznie jeździć wtedy będzie codziennie na forum :D
hmmm zacznie jeździć? wy się pewnie wygrzewacie w ciepłych domkach a ja sobie smigam w grudniu po Poznaniu:)
a Ti Ti :D
Ja poza domem na studiach :(
Jak wrócę teraz do domu też będę katował nawet przy mrozie :D
Więc wcale nie jestem gorszy !
A co do wypadów w las to teraz będzie idealna pora :D
Tylko gorzej jak mnie brat przypadkiem odstrzeli za płoszenie..
Ah i myślałem że nie masz sprzęta :x
Jest nadzieja na jedną aktywną kobietę na naszym forum !
hacker33 napisał/a:Cześć,
Miło nam poznać koleżankę z pyrlandii.
SMR...będziesz brać udział w zawodach?Nie na zawodach, mam zamiar po polach i lasach jeździć:) płoszyć zwierzyne i brudzić butki w błocie...
no to mamy kolejną osobę do płoszenia zwierzyny. :] również lubimy "denerwować" rolników więc jak najbardziej zapraszamy. :)
Siema.
Czołem :)
Nie no, ja nie będę się wam chwaliła na czym jeździłam bo chińczyki się na mnie obrażą, zwłaszcza jak opowiem wam o ich "super- charczących" silnikach, odpadających owiewkach i lusterkach;) ale aktualnie wypożyczam sprzęt, który nie ma nic wspólnego z brudzeniem butków i płoszeniem zwierzyny, raczej z nudnym jeżdżeniem po mieście... ale mam nadzieje, że najdalej w marcu już będzie moja Yamaha WR;)
Bo tyle sarenek i dzików czeka na mnie...
WR250X stała swego czasu w Motorowni. Nie wiem czy byłaś i widziałaś?
hmmm nie, nie widziałam, za to oglądałam go na Milczańskiej w Rapidzie;) jak błyszczał nowością, on chyba nawet do mnie mówił... nie wiem czy dobrze zrozumiałam hmmm jakoś tak.... "kup mnie, jestem dla Ciebie stworzony..." hehe
każdy tak mówi i szczerze ciężko się temu oprzeć, gdyż moja Włoszka robiła tak samo... :) i DOBRZE że tak robiła :D
Ja też czasami słyszę głosy!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Przywitalnia » Dobry wieczór wszystkim!!!
Wygenerowano w 0.054 sekund, wykonano 81 zapytań