1

Temat: Przygody z psami na modlińskiej !!

Przygody z psami bo inaczej nie można ich nazwać spotkały nas dzisiaj na modlińskiej !!! Z mojej strony hmmmm co mogę powiedzieć straciłem dowód rejestracyjny hehe. Ale są bardziej poszkodowani. Piszcie swoje opinie :)

HUSABERG 82

2

Odp: Przygody z psami na modlińskiej !!

jak bede cos wiedzial to dam znac chwilowo nie mam prawa jazdy :) i nawet mandatu nie dostalem :)

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

3

Fiodor hehe chodzi mi o tą sytuację co nas dotknęła dzisiaj na modlińskiej. Nieliczni tam byli i uczestniczyli ;-) Ale śmiesznie było nie ? ? ?

HUSABERG 82

4

zacytuje - jak chesz to Ci moge wpierdolic :) - nie dziekuje dlatego chcialem przestawic motor. Jak tylko bede cos wiedzial to podziele sie z wami wiedza --- tylko po co mi to bylo :(

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

5

??? Panowie! Jaśniej. Coscie przeskrobali? :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

6

trzeba zaczac z wami jezdzic bo zawsze cos ciekawego was spotka ;p

[url]http://picasaweb.google.pl/marszalkowicz.bartosz[/url]

7

Dowód rejestracyjny i prawko hym co  wy ich zbluzgaliście ? Ze w święta taki numer odstawili...

www.grafimax.pl
Koszulki z dowolnym nadrukiem, reklamy na samochody, napisy na foli, reklamy led, druk wielkoformatowy, strony www

8

No ten policjant jak jakis hart sie rzucił z tego samochodu na Fiodora ,my wycielismy w długą przez jakies place zabaw ,furtki ,krzaki ,a czy było smiesznie to niewiem ,bo zapowiadał sie dobry dzien.

Ride out alone in my low-low
Watching the world move in slow-mo

9

No to podzielcie się wrażeniami! Terror się nie udał? Prawko nie tak łatwo stracić ... chyba?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

10

8 osób na początku było, potem w 5 jeździliśmy, było spoko dopóki ta akcja z psami....ja zakończyłem na wysranej uszczelce głowicy......

SMR 505

11

maciejwra co się Tobie stało z moto ?

HUSABERG 82

12

Naprawdę zaczęliśmy w dobrych humorach. Było nas 8 a zapowiadało się że dobije 9,ostry Terror miał być grany:))
A jedyne co zdążyliśmy sterroryzować to tunel na Wisłostradzie.
I tak nakręciliśmy 170 km hehe..
Niech żałują Ci co zamulali w domach ;)

P.S. Nie dawaj się Fiodor chłopie, myślami byliśmy z tobą:((
Nie będziemy tu się zbytnio rozpisywać.
Wybacz że nie czekaliśmy na dalszy rozwój zdarzeń. hehe

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

13

Co się działo ? A więc grzecznie staliśmy na chodniku po czym podjechał psiarski wóz i wyskoczył z niego wściekły policmajster i rzucił sie na plecy ruszającego Fiodora. Runeli na ziemię i to niby miała być rutynowa kontrola tak twierdził policjant. Była to czynna napaść !!! Fiodor zapewnia że sprawa skończy się w sądzie i nie może być inaczej bo takich pajaców trzeba eliminować z policji. BELKI SIĘ POSYPIĄ BRZDĘK BRZDĘK ;) ;) ;)

HUSABERG 82

14

Ale ja nie stracilem prawa jazdy - zabrali mi je do wyjasnienia...

Z gory przepraszam ze jest to lekko chaotyczne ale sporo sie wydazylo...

Sprawa wyglada nastepujaco:

Podjechalismy na stacje benzynowa na modlinskiej. Po podjechaniu zauwazylem, ze sa tam panowie w mundurach i pouczaja innego motocykliste. Nie mialem ochoty na pouczenia i dlugie rozmowy o niczym, wiec pojechalem dalej gdzie mialem poczekac na reszte. Ze mna stal gokon i moj znajomy z gsr. Postoj nie byl za dlugi, bo zauwazylem, ze w nasza strone jada wyzej opisani mundurowi. Podobnie jak poprzednim razem nie mialem ochoty na ewentualna rozmowe z funkcjonariuszami wiec chcialem przestawic motocykl z chodnika na jezdnie i sie bezpiecznie oddalic na z gory upatrzone pozycje :) Nie bylo mi to dane jeden z nich wyskoczyl i zepchnal mnie z motoru.
Reasumujac:
w radiowozie Pan Policjant grozil mi, ze mnie pobije i zalatwi
policjant twierdzi ze go chcialem przejechac - chyba o to mu chodzilo jak do mnie mowil: "ale sie wpierdoliles"
nie pozwolono mi zadzwonic do prawnika
wykonano badanie na obecnosc alko i narkotykow w organizmie
sprawdzono czy telefon i ipod nie sa kradzione
przeprowadzili rewizje
jakis tam pan komisarz stwierdzil, ze nie mam prawa prowadzic ze swoimi palcami
podpisalem protokol z ogledzin motocykla
zatrzymano mi prawo jazdy do wyjasnienia - pokwitowania nie podpisalem, bo jako powod podali nie zatrzymanie sie do kontroli - ja kontroli nie widzialem tylko atak wiec nie chcialem sie podlozyc
nie zostal mi zatrzymany dowod rejestracyjny - nie dopatrzyli sie uchybien w stanie technicznym
nie otrzymalem zadnego mandatu - czyli nie zlamalem zadnego przepisu jak mniemam

W milej atmosferze ogolnego zrozumienia i jeszcze kilku innych milych uwag od Pana co mnie zepchnal z motoru rozstalismy sie z Policja.

Jak sie to dalej rozegra zobaczymy na dniach ja i swiadkowie mamy byc przesluchani na komendzie przy Walicow.
Ja ze swojej strony zamierzam dochodzic swoich praw przed sadem.

Po zdazeniu  bylem u lekarza, gdzie ze wzgledu na zly stan stan reki po wypadku dostalem zwolnienie do konca tygodnia.

---------------------
---------------------
nu zajec pagadi

15

Bardzo dobrze Fiodor zrobiłeś z tym lekarzem zwolnienie bardzo w tej sprawie pomoże ;)

HUSABERG 82