Odp: Kalendarz 2012
Czekam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz 2012
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czekam.
1. rinas 1szt
2. Marek 2szt.
3. Maniek 10szt - płaci gotówką
4. Raf-24 1szt - płaci gotówką
5. mart 1szt - płatność dogadana
6. mcienki 10szt - płaci gotówką
7. Bado 2szt - płaci gotówką
8. Misa 1szt.
9. Pająk 4 szt.
10.Tegma 2szt.
1. Marek 2szt.
2. Maniek 10szt - płaci gotówką
3. Raf-24 1szt - płaci gotówką
4. mart 1szt - płatność dogadana
5. mcienki 10szt - płaci gotówką
6. Bado 2szt - płaci gotówką
7. Misa 1szt.
8. Pająk 4 szt.
9.Tegma 2szt.
Jestem trochę zawiedziony, ale kalendarze odbiorę dopiero w poniedziałek rano. Podobnie jak w zeszłym roku, drukarnia się omsknęła z terminem.
ee no to git, czyli we wtorek dasz radę to wysłać?
jak coś mogę je odebrać
Będę wysyłał w poniedziałek, bo szkoda czasu. I tak obawiam się że z powodu późnego startu przedsięwzięcia i natłoku przesyłek świątecznych, mogą być problemy z szybkim dostarczeniem przesyłek przez pocztę.
Jeśli grupa się dogada, to można zrobić to tak jak w zeszłym roku: jadę na dworzec - nadaję przesyłkę konduktorską - za 3 godziny jest do odbioru na dworcu w Warszawie (po uprzednim dogadaniu się z jednym z forumowiczów że bierze na siebie ciężar odbioru i dalszej dystrybucji kalendarzy).
Jeśli nie to wysyłam normalnie pocztą.
Mamy cały weekend na ustalenie sposobu.
Mam jeszcze pytanie o autorów zdjęć.
Czy osoby które dostarczyły zdjęcia - Crazy, Franz, Pająk i Perpetum , mają możliwość dostarczenia kalendarzy ich autorom? Skoro ich zdjęcia znalazły się w kalendarzu, wypada wysłać im po jednej sztuce kalendarza.
dostarczyć sztukę dla autora foto, nie ma problemu
odebrać przesyłkę konduktorską, nie ma problemu, muszę tylko wcześniej wiedzieć
dostarczyć sztukę dla autora foto, nie ma problemu
J.w.
Tyle ze ja nie zamawialem dla autora. Autor mojej foty da rade bez kaledarza SM.pl :)
Gierwi jak jak bedzie jakiś wolny 1 extra kalendarz to jestem nim żywo zainteresowany
W zamówieniu ująłem 6 sztuk dla autorów zdjęć, więc już dodatkowych kosztów nikt nie poniesie.
Warszawa jest za odbiorem przez Franza? Musimy to ustalić dziś, żeby jutro po prostu wysłać i już.
ja tak
Spoko
Proszę jeszcze o decyzję co z nadpłaconą kwotą na przesyłkę. Wsypać kasę do paczki czy wysłać przelewy do wszystkich? Myślę że przesyłka konduktorska będzie kosztować 25-30 zł.
co z nadpłaconą kwotą na przesyłkę
moje możesz przepić
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 16 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Kalendarz 2012
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 71 zapytań