151

Odp: Kalendarz 2012

Czekam.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

152

1. rinas 1szt
2. Marek 2szt.
3. Maniek 10szt - płaci gotówką
4. Raf-24 1szt - płaci gotówką
5. mart 1szt - płatność dogadana
6. mcienki 10szt - płaci gotówką
7. Bado 2szt - płaci gotówką
8. Misa 1szt.
9. Pająk 4 szt.
10.Tegma 2szt.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

153

1. Marek 2szt.
2. Maniek 10szt - płaci gotówką
3. Raf-24 1szt - płaci gotówką
4. mart 1szt - płatność dogadana
5. mcienki 10szt - płaci gotówką
6. Bado 2szt - płaci gotówką
7. Misa 1szt.
8. Pająk 4 szt.
9.Tegma 2szt.

Jestem trochę zawiedziony, ale kalendarze odbiorę dopiero w poniedziałek rano. Podobnie jak w zeszłym roku, drukarnia się omsknęła z terminem.

154

ee no to git, czyli we wtorek dasz radę to wysłać?

jak coś mogę je odebrać

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

155

Będę wysyłał w poniedziałek, bo szkoda czasu. I tak obawiam się że z powodu późnego startu przedsięwzięcia i natłoku przesyłek świątecznych, mogą być problemy z szybkim dostarczeniem przesyłek przez pocztę.
Jeśli grupa się dogada, to można zrobić to tak jak w zeszłym roku: jadę na dworzec - nadaję przesyłkę konduktorską - za 3 godziny jest do odbioru na dworcu w Warszawie (po uprzednim dogadaniu się z jednym z forumowiczów że bierze na siebie ciężar odbioru i dalszej dystrybucji kalendarzy).
Jeśli nie to wysyłam normalnie pocztą.
Mamy cały weekend na ustalenie sposobu.

156

Mam jeszcze pytanie o autorów zdjęć.
Czy osoby które dostarczyły zdjęcia - Crazy, Franz, Pająk i Perpetum , mają możliwość dostarczenia kalendarzy ich autorom? Skoro ich zdjęcia znalazły się w kalendarzu, wypada wysłać im po jednej sztuce kalendarza.

157

dostarczyć sztukę dla autora foto, nie ma problemu
odebrać przesyłkę konduktorską, nie ma problemu, muszę tylko wcześniej wiedzieć

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

158

Franz napisał/a:

dostarczyć sztukę dla autora foto, nie ma problemu

J.w.
Tyle ze ja nie zamawialem dla autora. Autor mojej foty da rade bez kaledarza SM.pl :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

159

Gierwi jak jak bedzie jakiś wolny 1 extra kalendarz to jestem nim żywo zainteresowany

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

160

W zamówieniu ująłem 6 sztuk dla autorów zdjęć, więc już dodatkowych kosztów nikt nie poniesie.

161

Warszawa jest za odbiorem przez Franza? Musimy to ustalić dziś, żeby jutro po prostu wysłać i już.

162

ja tak

Husaberg 81 www.plastidip.waw.pl  http://www.youtube.com/watch?v=mEnYHuj1-UY

163

Spoko

164

Proszę jeszcze o decyzję co z nadpłaconą kwotą na przesyłkę. Wsypać kasę do paczki czy wysłać przelewy do wszystkich? Myślę że przesyłka konduktorska będzie kosztować 25-30 zł.

165

gierwi napisał/a:

co z nadpłaconą kwotą na przesyłkę

moje możesz przepić