Odp: Supermotowy Terror Warszawy
FIGIEL jeszcze byś się zdziwił ile potrafi taka dt :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 263 264 265 266 267 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FIGIEL jeszcze byś się zdziwił ile potrafi taka dt :)
nic bym się nie zdziwił, wiadome sprzęt też coś daje ale liczy jak to niektórzy mówią "kierownik", bardziej mi chodziło jak ktoś się przesiada z 3 razy mocniejszego moto to jest takie dziwne uczucie hmmm jak tu się wyrazić "kiblowatości" w oddawaniu mocy
Figiel latasz cały czas ?? A jak muszę kupić kur........ dobre buty bo w krótkich mi kostki zamarzają. Może Mikołaj mi przyniesie
tak, ostatnio często nawiedzam poligon w górze kalw, fajnie było jak taki wicher wiał to tam piasek się porobił gładki jak na pustyni jakieś
Dziaj taka pogoda, ze grzechem by bylo nie polatac. Niestety ja dopiero moge od 18
Jaka Cisza chyba pójdę samemu polatać, trzeba bo jutro odstawiam sprzęta do marca :(
Fajnie że figiel lata, ja czekam na cieplejsze dni (jajka mi się jeszcze przydadzą ;-) ) Chyba że mikołaj przyniesie mi wysokie Buty bo przez skarpetki i kalesony wieje :-((((
kurde trzeba bylo mowic, mialem axo ktore przelezaly caly sezon w kacie, oddalem koledze za grosze.
Ma ktos do oddania za free jakies kierunki 2 ? A propos jakiego marca, jakie cieplejsze dni, normalnie taka zima w wawie moglaby byc jak dzis
Ma ktos do oddania za free jakies kierunki 2 ? A propos jakiego marca, jakie cieplejsze dni, normalnie taka zima w wawie moglaby byc jak dzis
ja mam dwa stare ori z berga :) jak by pogoda była taka jak dzisiaj to moglibyśmy sie jutro jakos w grójcu ustawic jak by ci się chciało przy okazji bysmy troche polatali ;)
Ja też mam kierunki :D jak coś to wiesz gdzie mnie szukać hehehe
ale moje są ładniejsze i lepsze :P a i do tych gratisowych kierunków dorzuce gratis małe latanie :D
trochę mi się nie chce jechać i chyba ma coś padać dodatkowo, kiedyś za giełdą w słomczynie był niedokończony tor rallyecross'u to odpowiednik takiego dirttrack'owego można powiedzieć, nie wiem jak to wygląda dawno nie byłem, z resztą w niedzielę tam jest giełda
[url]http://www.youtube.com/watch?v=NXDA2_Xthdc[/url]
Strony Poprzednia 1 … 263 264 265 266 267 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.144 sekund, wykonano 33 zapytań