Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Dzięki Figiel ale film niestety nie oddaje tego jak się latało.
Oby do marca, miejmy tylko nadzieję, że temat terroru odżyje w szerszym gronie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 264 265 266 267 268 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzięki Figiel ale film niestety nie oddaje tego jak się latało.
Oby do marca, miejmy tylko nadzieję, że temat terroru odżyje w szerszym gronie
czym to było kręcone?? to tylko u mnie sie tak tnie czy moze tak jest nagrane??
Raczej to sprawa kamerki to nie GoPro ;)
domyslam sie ze to nie go pro ;) ale bede szukał jakies przez zime dla siebie i niechciał bym zeby tak mi sie moje nagrania cieły :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=NXDA2_Xthdc[/url]
Widział was mój kumpel (ten z którym ostatnio lataliśmy) tyle że był na rowerze.
podsumował to tak "wcale nie jechali tak szybko jak ostatnio"
A ja mu tłumaczyłem, że zależność zawsze jest taka... im większa grupa - tym większe ciśnienie i tempo. :))
te gołpro tak działa ale nie szkoda jak odpadnie gdzieś po drodze, myślę że liczebność grupy czym nie można nazwać 2 osób nie miała wpływu na prędkość, bardziej temperatura otoczenia
MARZEC 2011
nie wiedziałem gdzie to wpierdzielić i czy w ogóle ale takie tam, 5 min "terror" góry kalwarii wykonany, w pewnym miejscu z 0,5 km po błocie myślałem że popuszczę normalnie z 5 na godzinę jazda, jak zaczął minimalnie pruszyć śnieg spier...jechałem do domu, a to taka mała ciekawostka przyrodnicza
To mówiłem ja - Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy
qrwa chyba muszę ignorować ten temat bo niedługo zacznę sam do siebie pisać
spokojnie. Ja też jeżdżę ostatnio. Taka pogoda że aż szkoda brać furę jak można skoczyć moto do pracy. no właśnie, tylko że do pracy, wiec nie można terroryzować miasta w ciągu dnia bo sie siedzi w robocie,a po południu - patrz w nocy, wieczorem - jest już ciemno i wilgotno sie robi, wiec nie są to jakies super warunki na latanie.
Figiel, nie obiecuje, nie odgrażam się, że dzisiaj i już i w tej chwili ale... schodzę do garażu i wyciągam z kąta DTetke ;)
Naprawdę aż żal w taką pogodę nie wyjść na moto... nie obiecuje że to dzisiaj nastąpi. ;)
Ale... bądź Figiel dobrej myśli :))
dziś zrobiłem i stoppie i gumkie, warunki do jazdy jak na grudzień - ideał!!
pogoda dziś zacna jak na grudzień.Polatałem ok 2h po bocznych dróżkach i lasach w okolicach Podkowy.
Wlasnie dupnie rano do 11 szadz i po 15 to samo, normalnie zakrety niekore jak skuterem sie bierze, filmik kolegi "dla tych co w pracy" [url]http://www.youtube.com/watch?v=mEzty64p18E&list=UU90-lbAWkHXakStRtRkPUQg&index=1&feature=plcp[/url]
Strony Poprzednia 1 … 264 265 266 267 268 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.094 sekund, wykonano 50 zapytań