Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Polish tak mnie zakręciłeś i wpisałem Ciebie w telefon jako gokon :-). Na szczęście w Sobotę po naszym lataniu przez przypadek poznałem Gokona i wszystko się wyjaśniło :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Polish tak mnie zakręciłeś i wpisałem Ciebie w telefon jako gokon :-). Na szczęście w Sobotę po naszym lataniu przez przypadek poznałem Gokona i wszystko się wyjaśniło :)
No fajnie sie lata, fajnie tylko ta pieprzona LC4ka cieknie jak sito sie poci łajza. To mój pierwszy europejczyk, z japoniami nie było takich problemów.
Po takich gumach to się nie dziwię że się poci :D
Co ty chcesz od tych gum?? Nowe kupiłem, Dunlopy D208 i nie wiem doprawdy jak one mogłyby wpływać na silnik... Zastanów sie!!:P
a lata ktos dzis ktoś po mieście czy sie chowacie po krzakach??
cisza... No tak, w krzakach nie ma netu...
No właśnie o co chodzi, jestem codziennie w Warszawie Centrum/Śródmieście i zero SM'ów, widziałem jedną DRZ 400 na gumie jadącą z Piaseczna. Czasem tylko rano Cyp'a przytnę na pl. Unii Lubelskiej. Dlaczego plastików jest od ciut ciut, SMów w Warszawie przybyło sporo na tym forum, a poza nim jeszcze kilka pewnie, a na mieście sytuacja taka sama..
bo zamiast szaleć macie czas na pisanie :)
Ale ja nie na moto
Cezar... dlatego że ja i Karton mamy popsute supermociaki;) Mi sie przekręciła panewa bo "zapomniałem" dolać oliwy po weekendowym lataniu a Kartoonowi jeszcze schnie poxilina którą kleił silnik;)
jak ogarniemy moto to latamy codziennie:D
Centrum/Śródmieście i zero SM'ów
SM jest troszkę. W weekendy potrafimy się ogarnąć i zrobić terror na 7,8 SM-ów.
W trakcie dnia większość pracuje, a nie lata.
Dziś też było polatane 2x SM + 1x Enduro.
spokojnie jeszcze się głośno zrobi i zaroi się od SM w Warszawie - zobaczycie! No i sami się do tego przyłożycie.
...wczoraj z MaćkiemWRA lataliśmy trochę ale głownie po krzakach, na światłach widziałem gościa na plastiku, tak się nam przyglądał ze skupieniem, że spóźnił się na zielonym hehe więc na pewno myśli o przesiadce na SM
no i widziałem Mańka i Brzozę ok 21 jak wracali Puławską w stronę centrum
i tak dobrze. Od zeszłego sezonu na Śląsku spotkałem 1, słownie jeden supermociak i to jeszcze 125ccm więc nie narzekajcie :)
SM przybywa i to w dobrym tępie. Dwa lata temu patrzyli się na mnie jak na kosmitę. Teraz ludzie już wiedzą co to Supermoto.
ja, widziałem przedwczoraj kolezke na pradze na drz sm w bluzie z kapturem w towarzystwie jakiegos streeta :)
a dzis o 20 sie ktos pisze??
Poxilinka trzyma zawodowo hahaha;D
Dzisiaj ma być na Cargo ustawka z forum XTX o 21, jakieś gumowanie, te sprawy. Tak tylko mówię bo koleszka miał jechać
Strony Poprzednia 1 … 22 23 24 25 26 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.103 sekund, wykonano 37 zapytań