mhh... delikatnie mówiąc odradzam takie kombinacje...
w zeszłym roku po sezonie wymieniałem tlok i zawory w swojej husce, jako ze Zych (zych off road) poinformował mnie ze mozna dać zamiast tytanów zamiennik stalowy i ma go od reki w cenie 100 za sztukę długo sie nie namyslałem, mówie sobie 4 razy taniej! tłoczek wyminiony, zaworki wstawione, wyregulowane, silnik pochodził 5 min (słownie pięć minut) i cyk, zgasł z jakimś dziwnym zgrzytem, zdejmujemy glowice, a tam co? grzybek od zawora ujeb... sie i troszke sobie potanczył z tłokiem i głowica, dzwonie do zycha a on mowi (w duzym skrócie) ze moge go w du... pocałować bo to nie jego wina tylko fitmy paradowsky która dorobiła zawory, jade do nich z polową silnika pod pachą (mam ich niedaleko od domu w sumie) ustawiam sie z jakimś expertem od reklamacji, miesiąć expertyz i słysze od nich mniej wiecej to samo co od zycha...
final jest taki ze kupiłem u mleczka nowy komplet tytanó, nowy tłok i regenerowałem głowicę, w sumie jakies 3 tysia psu w du... bo zaoszczedziłem na zaworkach, wiec jak pisalem juz na początku, odradzam wspłpracę z firmami powyżej oraz ze stalowymi zamiennikami do husek
HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021