Temat: luknij bo warto zalatwilem pozdrowienia od pimpstar dla supermoto
wiec tak wlasnie kilka dni temu napisalem do jensa <jensino> i powiedzialem ze jestem w geteborgu i czy mozliwe jest spotkanie jesli beda jezdzili zeby porobic fotki.napisal mi ze jak najbardziej i ze za 2 dni beda jezdzic to da znac.napisalem ze ok niech poda tylko godzine wczesniej adres i przyjade jak skoncze wczesniej robote.napisal wczoraj ze dzisiaj beda mieli male party w sklepie pimpstarsow zebym przyjechal na 17.adres podal.wlasnie wrocilem z malej imprezki w sklepie.oczywiscie jak to polak wjechalem z browarami i pizza.wszyscy galy postawili i odrazu smiech no tak jak browary to nie moze byc inaczej tylko polak.odrazu widac ze pomysleli swoj chlop.pogadalismy o supermoto ,chlopaki pytali sie ile kosztuje u nas wiec powiedzialem zgodnie z prawda ze moga za 60 procent ceny kupic supermociaka noi odrazu smiech ze chyba zaczna u nas moto kupowac.jensino jezdzi na husabergu 650 i nie chce zmieniac na nic innego.super goscie jensino napet przeprosil ze napisal do mnie mejle o 2 w nocy wczoraj i nie wiedzial czy zdaze odczytac.zapytalem czy chlopaki chcieliby przyjechac na jazde do polski.powiedzieli jednoglosnie ze jasne.do gdanska mogliby przyjechac w nastepnym roku poznac polskie dziewczyny ,wypic i pojezdzic.beda czekali na zorganizowanie czegos.jens dal mi telefon w razie kontaktu.ja tez bedac w szwecji sam musze nieraz walnac reseta w pubie a tak bede mial z kim.oczywiscie chlopaki byli w szoku jak wyciagnalem jakas tablice z busa i napisalem mazakiem to co widac .supermoto i pimpstar to jedna rodzina.laczy nas napewno zamilowanie do supermoto.troche pogadalem z chlopakami naprawde zajebisci goscie.oczywiscie w podziece za pizze i browce dostalem darmowa koszulke .takze supermoto zbratalo sie z pimpami.gosci sie naschodzilo.podjechal jeden kolezka ktmem 690 a ze zaczelo padac wywalil ladnego orla pozdzieral kombi co widac na jednej fotce ale cruschpady uratowaly mu moto.caly sie zgial ale moto nieruszone.nie mialem kierowcy wiec musialem zrywac sie ale napewno nieraz do nich zajrze.takze panowie na przyszly rok zrobimy jakis zlocik z pimpstarami.pozdrowienia dla was ode mnie fotki zalaczylem oczywiscie ps.sorki za robocze ubranie ale nie mialem kiedy sie przebrac dalczylem krotka migawke z klimatu w sklepie pimpstarow [url]http://www.youtube.com/watch?v=Jyih_XQ4Hu4[/url]