1 Ostatnio edytowany przez pedrosa73 (2011-10-20 21:45:07)

Temat: luknij bo warto zalatwilem pozdrowienia od pimpstar dla supermoto

wiec tak wlasnie kilka dni temu napisalem do jensa <jensino> i powiedzialem ze jestem w geteborgu i czy mozliwe jest spotkanie jesli beda jezdzili zeby porobic fotki.napisal mi ze jak najbardziej i ze za 2 dni beda jezdzic to da znac.napisalem ze ok niech poda tylko godzine wczesniej adres i przyjade jak skoncze wczesniej robote.napisal wczoraj ze dzisiaj beda mieli male party w sklepie pimpstarsow zebym przyjechal na 17.adres podal.wlasnie wrocilem z malej imprezki w sklepie.oczywiscie jak to polak wjechalem z browarami i pizza.wszyscy galy postawili i odrazu smiech no tak jak browary to nie moze byc inaczej tylko polak.odrazu widac ze pomysleli swoj chlop.pogadalismy o supermoto ,chlopaki pytali sie ile kosztuje u nas wiec powiedzialem zgodnie z prawda ze moga za 60 procent ceny kupic supermociaka noi odrazu smiech ze chyba zaczna u nas moto kupowac.jensino jezdzi na husabergu 650 i nie chce zmieniac na nic innego.super goscie jensino napet przeprosil ze napisal do mnie mejle o 2 w nocy wczoraj i nie wiedzial czy zdaze odczytac.zapytalem czy chlopaki chcieliby przyjechac na jazde do polski.powiedzieli jednoglosnie ze jasne.do gdanska mogliby przyjechac w nastepnym roku poznac polskie dziewczyny ,wypic i pojezdzic.beda czekali na zorganizowanie czegos.jens dal mi telefon w razie kontaktu.ja tez bedac w szwecji sam musze nieraz walnac reseta w pubie a tak bede mial z kim.oczywiscie chlopaki byli w szoku jak wyciagnalem jakas tablice z busa i napisalem mazakiem to co widac .supermoto i pimpstar to jedna rodzina.laczy nas napewno zamilowanie do supermoto.troche pogadalem z chlopakami naprawde zajebisci goscie.oczywiscie w podziece za pizze i browce dostalem darmowa koszulke .takze supermoto zbratalo sie z pimpami.gosci sie naschodzilo.podjechal jeden kolezka ktmem 690 a ze  zaczelo padac wywalil ladnego orla pozdzieral kombi co widac na jednej fotce ale cruschpady uratowaly mu moto.caly sie zgial ale moto nieruszone.nie mialem kierowcy wiec musialem zrywac sie ale napewno nieraz do nich zajrze.takze panowie na przyszly rok zrobimy jakis zlocik z pimpstarami.pozdrowienia dla was ode mnie fotki zalaczylem oczywiscie   ps.sorki za robocze ubranie ale nie mialem kiedy sie przebrac   dalczylem krotka migawke z klimatu w sklepie pimpstarow [url]http://www.youtube.com/watch?v=Jyih_XQ4Hu4[/url]

Post's attachments

Attachment icon IMG_0421.jpg 160.66 kb, 59 downloads since 2011-10-20 

Attachment icon IMG_0426.jpg 219.84 kb, 55 downloads since 2011-10-20 

Attachment icon IMG_0427.jpg 268.57 kb, 59 downloads since 2011-10-20 

Attachment icon IMG_0430.jpg 215.7 kb, 56 downloads since 2011-10-20 

Attachment icon IMG_0431.jpg 190.13 kb, 56 downloads since 2011-10-20 

Attachment icon IMG_0432.jpg 195.29 kb, 63 downloads since 2011-10-20 

Attachment icon IMG_0433.jpg 266.08 kb, 60 downloads since 2011-10-20 

Attachment icon IMG_0434.jpg 241.04 kb, 57 downloads since 2011-10-20 

Attachment icon IMG_0434n.jpg 233.06 kb, 60 downloads since 2011-10-20 

Attachment icon IMG_0435.jpg 192.2 kb, 59 downloads since 2011-10-20 

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

2 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-10-20 19:49:22)

Odp: luknij bo warto zalatwilem pozdrowienia od pimpstar dla supermoto

No Robert świetna robota , czyli co ustalone w przyszłym roku w letni czas ustawiamy sie z Pimpstarami w Gdańsku , trzeba Jendze mianować na organizatora zapierdalania w trójmiescie :) ZAAAJEBISCIE

motoslide.com

3

No no no :) Zajebiście.
Jak się trafi okazja to z Pimpstarem trzeba polatać :D Zlot bardzo chętnie i jestem na milion procent jeśli tylko będzie w wakacje :) Jeśli nie to na 99,9 % :)

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

4

Dobra robota Parówo  :) Wódki mu polać !!

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

5

Gdańsk by tego nie przeżył. Pimpstar i supermoto.pl i do tego jakby jeszcze superretards się zjawiło, apokalipsa! Wziąłbym w niej udział bankowo w wakacje  :D

6

dukeSebo napisał/a:

dzieki parowo

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

7

KaceR napisał/a:

Gdańsk by tego nie przeżył. Pimpstar i supermoto.pl i do tego jakby jeszcze superretards się zjawiło, apokalipsa! Wziąłbym w niej udział bankowo w wakacje  :D

no bo pojade do retardsow i dopiero sie narobi.u mnie krotka pilka

8

WOOOW :D każdy mowi, że na bank że na bank :D zobaczymy jak dojdzie co do czego ile osób się stawi ;)
ja od siebie napisze, że się postaram być :D bo chętnie bym ich poznał i pooglądał na żywo.

KTM 690 SMC/Enduro + Akrapovic
Beast mode: ON

9 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-10-20 21:08:51)

HAHAHA Raczek ma racje , tak było z Sulejowem na początku sezonu ,pamiętacie ? Pół forum sie pisało , a w dniu zlotu okazało sie , ze 90% chętnych to miekkie faje !
Gdzieś mam liste chętnych na Sulejów , zaraz wywlekę brudy hahaha

prawie 40 chętnych było , a było nas w Sulejowie z 10 -12 :D - to taka ciekawostka ;)

motoslide.com

10

Pozytywnie, to co następny zlot ze Szwedami? :D

-----------------------------
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS

11

Peka napisał/a:

Pozytywnie, to co następny zlot ze Szwedami? :D

jak nie jak tak trzeba im pokazac jak sie jezdzi hehe

12

pedrosa73 napisał/a:
dukeSebo napisał/a:

dzieki parowo

Cały Pedrosa... w gości w uwalonej szpachla koszulce pojechał... ale niech czują respekt. A tak jakbyś się odstawił to by pomyśleli... zależy mu. heheh  :lol:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

13

Na podejzewam, ze na ustawke z pimpstarsami to by frekwencja byla wieksza. Trzeba sie wziasc ostro do treningow, zeby wstydu z kapciami i stopalami nie bylo :P

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

14

dukeSebo napisał/a:
pedrosa73 napisał/a:
dukeSebo napisał/a:

dzieki parowo

Cały Pedrosa... w gości w uwalonej szpachla koszulce pojechał... ale niech czują respekt. A tak jakbyś się odstawił to by pomyśleli... zależy mu. heheh  :lol:

koszulka koszulka ale ja w calym roboczym ubraniu pojechalem lacznie ze spodniami uwalonymi w gipsie.i butami roboczymi.oczywiscie szwedzkie ubranie wyglada jak wyjsciowe ale mniejsza z tym .wszedlem na impre stanalem po srodku sklepu i powiedzialem ze jestem robert z POLSKI .milisekundowa konsternacja i wszyscy usmiech a czesc.potem juz z gorki.to moto na zdjeciu w lewym gornym rogu to jensino.czarny berg z zolto zlotymi wstawkami.powiem wam ze leciutki.108 kg.wyslalem wczoraj jensowi fotki ze sklepu i odrazu odpowiedz. Thanks man! Glad you made it out there. :D See ya around man!Keep ridin’!
Jens Elgeskog

PIMPSTAR

15

Dobra. Z nimi sie umawiałem w zeszłym roku na czerwiec że przyjedziemy do nich. Mam Jensa w znajomych na fejsie, ale jakoś nie odzywał się nie ponowił zaproszenia, wiec sie rozeszło. Mam nadzieje że wyjdzie w przyszłym roku i oni sie zjawią.
Co do jazdy, to wstyd będzie z nimi latać, przecież my nic prawie nie umiemy :/ Ja liczę na to że się czegoś nauczę, chciałbym wreszcie poznać tajniki wolnej gumy, może któryś to pokaże. Co do Jendzy, to niech sie chłopak ogarnia i już myśli o traskach, z pimpami czy nie i tak jak będzie zlocik w Freie Stadt Danzig to z buta wjeżdżam, jednym strzałem wyłamuje zamek  :) [url]http://www.youtube.com/watch?v=SkZr3ePAP_M[/url]

Fajnie że sie z nimi zaznajomiłeś, mam nadzieje że kichy nie na strzelałes :p

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE