91

Odp: Kto planuje starty w MP w sezonie 2012

Bart03 napisał/a:

Ja tam nie startuje w 2012- sprzedać SM to jakaś tragedia znowu trzeba będzie sprzedać za pół ceny a wtedy do nowego dorzucić 25 tyś. Można się załamać.... ;/

Można trafić fajne sprzęty w przyzwoitych pieniądzach. W Niemczech była do kupienia RR w pełni zrobiona za 7tyś Euro rocznik 2010.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

92 Ostatnio edytowany przez raf-24 (2011-10-10 21:56:13)

Do BART03
na tym sprzętach co teraz  mamy spokojnie po 2 -4 sec na kółku  można urwać.
jak kupisz huskę rr czy weżmiesz Hondę od Kaczora itp  to myślisz że  szybciej pojedziesz ??? nie sądzę .
Wagę masz  mojej prawej nogi  tak że tylko trenować   a nie sprzęt  narzekać

93

A jak być może pojadę w pucharze to też mam coś tam napisać? Może podrzućcie gotowy wzór a ja się tylko podpiszę i wyślę? Prośbę mą motywuję również 6 z przodu i to chyba wcześniejsza niż Raf- 24.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

94 Ostatnio edytowany przez raf-24 (2011-10-10 22:31:00)

-1 klasa w MP - 50% wpisowe,3 biegi w dniu
-2 klasy w PP, możliwość startu tylko w 3 biegach w jednym dniu
- pierwsza trójka z każdej klasy przechodzi do MP

95 Ostatnio edytowany przez raf-24 (2011-10-10 22:45:02)

Wysyłać tu  sportmoto@pzm.pl

POLSKI ZWIĄZEK MOTOROWY

Propozycje zmian do Regulaminu i zasad rozgrywek

Główna Komisja Sportu Motocyklowego

Podkomisja Supermoto

Klub:    Rafał Napierała  Wallrav Racicg Club

Art. Regulaminu
lub komunikatu

Propozycja:

1 – Jedna  klasa w MP - 50% wpisowe 3 biegi w dniu ,
2 – Dwie  klasy w PP, możliwość startu tylko w 3 biegach w jednym dniu

Uzasadnienie:

1- MP  - połączenie klas – mała frekwencja
            - 50% wpisowe – zachęta do przejścia  do MP
            - 3 biegi w dniu – i tak część startowała w dwóch klasach  (2 za mało  4 za dużo )
2-PP – Klasy jak w  tym roku , w celu wyeliminowana dublowania podium i dominacji
             kilku najszybszych zawodników , max 3 biegi w dniu ( zmusi to  zawodników do
             koncentracji na jednej klasie ) i pozwoli  innym zdobyć upragnione podium .

Data
Przyjęcie                                          Odrzucenie                                 Przesunięcie w terminie

96

raf-24 napisał/a:

POLSKI ZWIĄZEK MOTOROWY

Podkomisja Supermoto

Art. Regulaminu
lub komunikatu

Propozycja:

Uzasadnienie:

- 3 biegi w dniu – i tak część startowała w dwóch klasach  (2 za mało  4 za dużo )
2-PP – Klasy jak w  tym roku , w celu wyeliminowana dublowania podium i dominacji

Data
Przyjęcie                                          Odrzucenie                                 Przesunięcie w terminie

BRAWO :)

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

97

Dzięki, ale może jeszcze coś o tym terenie dopisać?

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

98

Jak tam  przyznać bez bicia kto jeszcze nie napisał ???

99

ja w poniedziałek wysyłam :)

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

100

maniek-rr312 napisał/a:
raf-24 napisał/a:

POLSKI ZWIĄZEK MOTOROWY

brawo RAF :)

Podkomisja Supermoto

Art. Regulaminu
lub komunikatu

Propozycja:

Uzasadnienie:

Data

BRAWO :)

101 Ostatnio edytowany przez supermotox (2011-10-22 23:29:08)

wYMIENIAĆ sPRZĘTY bO sŁABE mACIE, jAK wŁOŹYCIE 20 TYSI TO 2 sEKUNDY uRWIECIE hAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH

CHETNIE KUPIE WASZ SPRZET 2010R - 512 330 846

bezsensu sie porownujecie do Kaczora, to jest Talent na skale Polską a nawet europejską  ,napewno jakby się urodził w innym kraju to by był doceniany jak jakiś pierdolony Ronaldo, ale żyjemy w kraju gdzie moto to jest ważywo.

102

supermotox napisał/a:

bezsensu sie porownujecie do Kaczora, to jest Talent na skale Polską a nawet europejską  ,napewno jakby się urodził w innym kraju to by był doceniany jak jakiś pierdolony Ronaldo, ale żyjemy w kraju gdzie moto to jest ważywo.

Czegoś takiego jak skala Polska nie ma bo poprostu nie istniejemy w tym sporcie, a nasz poziom za granicą jest raczej mizerny jak było widać po moim starcie :) Jest wielu chlopaków w Polsce, którzy gdyby się urodzili gdzie indziej na bank by śmigali na najwyższym światowym poziomie.....

Piotr jest super zawodnikiem i na bank wielkim talentem ale popartym wieloma godzinami treningu i do tego trzeba dążyć. Wyniku nie robi się siedząc w domu z browarem mówiąć jak jest chu.....owo tylko wsiadając na moto w każdej wolnej chwili. No i trening powinien być treningiem a nie pojeżdżawką ot tak.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

103

Ja mam z 2008:) startuje w PL bo brak funduszy na dalsze jazdy i tyle... Ja rownież wystartowalem w Niemczech Maniek w MZ CUP w pierwszym roku mojej jazdy, zająłem 4 miejsce a w klasie miałem zawodników, którzy rok temu wywalczyli MS druzynowe... A wikszosc jest czolowka Niemiec lub startuja w ME... Zal dupe sciska no ale nie tylko ciezka praca mozna tu cos osiagnac.... moja droga zatrzymała się na PL i koniec kropka:( a co do trenowania to polecam MX bo z ręka na sercu 99,9% treningów to jest MX w moim wypadku.

KACZOR

104 Ostatnio edytowany przez maniek-rr312 (2011-10-23 16:41:32)

Piotrek ja mówię ogólnie o poziomie zawodów w Polsce :) Trzeba przyznać że na poziomie mistrzowskim (międzynarodowym a nie Polskim) jesteśmy w czarnej ..... co do pucharów markowych nie wiem nigdy nie widziałem. No i jeszcze to że w Polsce zauważyłem dużo ludzi tylko gada o zmianach i o tym że jest kiepsko nic nie robiąc.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

105

podam przykład jak to jest u nas a dokładniej w lidzbarku warm.wiadomo wszedzie z kasa lipa ale nam sie udało zebrac kase zeby Jacek Olszewski mogł wystartowac w eliminacji ms mx weteranow ktora odbyła sie na łotwie w tym roku.kazdy z nas kto miał dobre serce wyozył po pare zł i udało sie zebrac taka kwote ze jacek wystartował.jeden dał 20 zł drugi 50zł a trzeci 100zł-uzbierało sie kilka tys.takze nie widze problemu zeby wystawic jednego zawodnika na swiatowe zawody czy to bedzie Kaczor cz Maniek czy ja(najlepiej najszybszy) i wspomoc chłopa finansowo.Na pewno nikt nie zbiednieje przez 100zł.bo jak bedziemy liczyc na kase od sponsorów albo z pzmotu to bez kitu lepiej kupic flache i w garazu ja wypic.