106

Odp: Kto planuje starty w MP w sezonie 2012

I jak propozycje wysłane do pzm ??

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

107

Panie i Panowie przyszły sezon zapowiada się ciekawie :) a dokładniej ciekawe czy się odbędzie........... jak na razie jest kiepsko, brakuje chętnych do organizacji zawodów.

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

108

Lipa z tymi zawodami , miałem takie wrażenie , że to jest coraz lepiej , co sezon wecej chętnych , ale z tego co czytam to jest standardowo jak to "u nas" .

Trzeba było może pomyśleć nad organizacją czegoś swojego , jakiegoś pucharu supermoto pod szyldem jakiejs marki czy firmy . Wiem łatwo powiedzieć , w dobie dzisiejszego wszechobecnego kryzysu żaden "Orlen" może nie chcieć stworzyć swojego pucharu supermoto , ale oderwać sie od tego PRLowskiego PZM było by chyba dobrą sprawą .

motoslide.com

109

Proponuje zacząć ściganie na pit bike za 10 tyś można ogarnąć cały sezon z treningami i zakupem maszyny :)

www.propitbike.pl

110

Hehe no to fajna zabawa , ale na zime :P Pozatym gdzie to jak to , gdzie moje 1,5 metrowe nogi tam zegne .

motoslide.com

111

Panowie,a może ma ktoś znajomych organizujacych drift np: ze stowarzyszenia SSS.Wydaje mi się że przy okazji rund driftu można dołozyć supermoto i urozmaicić całą impreze. Oni robią dość dużo zawodów w różnych miejscach- typu stare lotniska,tory wyścigowe,centra miast,w tym roku na przykład była runda w Sosnowcu przy hipermarkecie.Imprezom tym towarzyszy naprawde bardzo duża ilość kibiców , a przecież chodzi nam o to żeby pokazać ludziom,sponsorom... jaki to świetny i widowiskowy sport...

112

maniek-rr312 napisał/a:

Panie i Panowie przyszły sezon zapowiada się ciekawie :) a dokładniej ciekawe czy się odbędzie........... jak na razie jest kiepsko, brakuje chętnych do organizacji zawodów.

Mietek takie wesołe wieści przekazał?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

113

Yup :)

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

114

nie dziwię sie jak leśne dziadki kasuja po kilka tys za homologację...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

115

MANIEK - nie siej zamętu co rok jest ta sama śpiewka

116

Najwyżej będziecie jeździć do Czech na zawody, albo tak jak ja przerzucicie się na duże koła...

Generalnie organizatorzy mają jeszcze czas, także myśleć trzeba pozytywnie ;)

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

117 Ostatnio edytowany przez maniek-rr312 (2011-11-13 01:04:29)

Na dzień dzisiejszy 3 kluby są zainteresowane organizacja zawodów. Nie sieje zametu tylko napisałem jak jest :)

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

118

To 3 kluby x2 rundy i mamy 6 rund;) Gostyń, Kisielin, Koszalin ;)

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

119

Może Suwałki. Co prawda Tomek (ten w kapeluszu), który był mocno zaangażowany w organizację rundy i przygotowanie terenu, już nie jest związany z klubem, ale nie wyklucza to organizacji rundy.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

120

Wyczół Gościeradz też zgłosił chęć organizacji