Odp: Kto planuje starty w MP w sezonie 2012
I jak propozycje wysłane do pzm ??
#13 Mistrzostwa Polski
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kto planuje starty w MP w sezonie 2012
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
I jak propozycje wysłane do pzm ??
Panie i Panowie przyszły sezon zapowiada się ciekawie :) a dokładniej ciekawe czy się odbędzie........... jak na razie jest kiepsko, brakuje chętnych do organizacji zawodów.
Lipa z tymi zawodami , miałem takie wrażenie , że to jest coraz lepiej , co sezon wecej chętnych , ale z tego co czytam to jest standardowo jak to "u nas" .
Trzeba było może pomyśleć nad organizacją czegoś swojego , jakiegoś pucharu supermoto pod szyldem jakiejs marki czy firmy . Wiem łatwo powiedzieć , w dobie dzisiejszego wszechobecnego kryzysu żaden "Orlen" może nie chcieć stworzyć swojego pucharu supermoto , ale oderwać sie od tego PRLowskiego PZM było by chyba dobrą sprawą .
Proponuje zacząć ściganie na pit bike za 10 tyś można ogarnąć cały sezon z treningami i zakupem maszyny :)
Hehe no to fajna zabawa , ale na zime :P Pozatym gdzie to jak to , gdzie moje 1,5 metrowe nogi tam zegne .
Panowie,a może ma ktoś znajomych organizujacych drift np: ze stowarzyszenia SSS.Wydaje mi się że przy okazji rund driftu można dołozyć supermoto i urozmaicić całą impreze. Oni robią dość dużo zawodów w różnych miejscach- typu stare lotniska,tory wyścigowe,centra miast,w tym roku na przykład była runda w Sosnowcu przy hipermarkecie.Imprezom tym towarzyszy naprawde bardzo duża ilość kibiców , a przecież chodzi nam o to żeby pokazać ludziom,sponsorom... jaki to świetny i widowiskowy sport...
Panie i Panowie przyszły sezon zapowiada się ciekawie :) a dokładniej ciekawe czy się odbędzie........... jak na razie jest kiepsko, brakuje chętnych do organizacji zawodów.
Mietek takie wesołe wieści przekazał?
Yup :)
nie dziwię sie jak leśne dziadki kasuja po kilka tys za homologację...
MANIEK - nie siej zamętu co rok jest ta sama śpiewka
Najwyżej będziecie jeździć do Czech na zawody, albo tak jak ja przerzucicie się na duże koła...
Generalnie organizatorzy mają jeszcze czas, także myśleć trzeba pozytywnie ;)
Na dzień dzisiejszy 3 kluby są zainteresowane organizacja zawodów. Nie sieje zametu tylko napisałem jak jest :)
To 3 kluby x2 rundy i mamy 6 rund;) Gostyń, Kisielin, Koszalin ;)
Może Suwałki. Co prawda Tomek (ten w kapeluszu), który był mocno zaangażowany w organizację rundy i przygotowanie terenu, już nie jest związany z klubem, ale nie wyklucza to organizacji rundy.
Wyczół Gościeradz też zgłosił chęć organizacji
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kto planuje starty w MP w sezonie 2012
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 73 zapytań