Temat: jesienne treningi w terenie(Warszawa).
Witam ponieważ wiadomo jesień się zbliża postanowiłem przerzucić się na duże koła i w celu poprawienia formy i techniki polatać w terenie.
można umówić się na treningi kto chętny w większej grupie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » jesienne treningi w terenie(Warszawa).
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam ponieważ wiadomo jesień się zbliża postanowiłem przerzucić się na duże koła i w celu poprawienia formy i techniki polatać w terenie.
można umówić się na treningi kto chętny w większej grupie.
Hej,
zgłaszam gotowość / może najbliższa niedziela ok 11-12 tu?: [url]http://www.zwiro.wa.pl[/url]/
Sprecyzuj Daniel czy chodzi o latanie w terenie "krzakach" czy tylko mowa o samodoskonaleniu swoich umiejętności... tylko i wyłącznie na torze.
Bo pamiętam jedną naszą wymianę zdań odnośnie latania w terenie.
Ja jestem chetny na krzaki!!!!!!!!!!! ZNam dobrze okolice LEgionowa. Jest gdzie sie tutaj przepedzic po krzakaach
W terenie lata sie cały rok i nie koniecznie na dużych kołach .
Widziałem wasze filmy z Kuklówki i nadal nie moge sie nadziwić jak można pojechać na Kuklówke i nie zjechać na dół żwirowni , chyba , że poprostu tego nie nagrywaliście ;)
Widziałem wasze filmy z Kuklówki i nadal nie moge sie nadziwić jak można pojechać na Kuklówke i nie zjechać na dół żwirowni , chyba , że poprostu tego nie nagrywaliście ;)
Bartek wiec kiedy ustawiamy sie tam na latanie? nigdy tam nie byłem a z tego co piszesz miejscówke znasz jak potrzeba...?
chetnie zawitam bo daleko nie mam
Byłem tam 2 lata temu z kumplem na zawodach CC , ja wtedy zaczynałem z motocyklami i teren zrobił na mnie ogromne wrażenie , strome podjazdy i kilka hektarów ciekawego terenu , nie wiem tylko jak jest z "dostępnoscią " czyje to jest , wtedy na cross country widziałem tablice teren prywatny . Co do jazdy na supermoto na Kuklówce nie do końca , napewno sama żwirownia odpada na małe koła , tereny w koło jeszcze by uszły , myśle o komplecie duzych kół , ale najpierw nowe moto .
Jeśli do niedzieli odbiore moto to może bym reflektował na jazde ,ale w klimatach sm i po mojej stronie od stolicy , żebym nie musiał pustych kilometrów nie musiał robić
chodzi o to żeby była każda z wymienionych rzeczy Bandy, łupsy i hopy, w kuklówce brakuje hopek ale przyjemnie było i męczaco za sprawa dużej ilości łupsów. jeśli chodzi o filmiki to skupiliśmy się na jednym zakrecie żeby robić go jak najszybciej. pod tym wzgledem najlepiej nadaje się do tego strzeniówka jest wszystko i konkretne hopki i jeszcze jeden plus mam nie daleko. Więc jak juz wspominałem jazda po krzakach nie dla mnie i nie to jest moim celem ale jeśli ktoś ma ochote prosze bardzo.
Bartek ja przed gostyniem jeździłem w strzeniówce więc zawsze można.
Aha i Sebek czy tor czy krzaki to chyba na razie nie piszesz się chyba że moto już wyremontowałeś to zapraszam
Poproszę o jakieś linki do tych filmów - skoro miejscówka fajna...
Tu masz film z zawodów w Kuklówce z przed dwóch lat , jakość nagrania bardzo słaba , nagrywane małą cyfrówką . [url]http://www.vimeo.com/7863353[/url]
Co do latania ja w ten weekend i następny odpadam , dostałem dzisiaj terminy zjazdów na uczelnie .
Tu masz film z zawodów w Kuklówce z przed dwóch lat , jakość nagrania bardzo słaba , nagrywane małą cyfrówką . [url]http://www.vimeo.com/7863353[/url]
Co do latania ja w ten weekend i następny odpadam , dostałem dzisiaj terminy zjazdów na uczelnie .
hehehe - ale numer... startowałem tam i nawet na tym filmie mnie widać... alzheimer lekki :)
Orientujecie się jak tam obecnie sytuacja wygląda? Można jeździć tam?
Ja tam od 2 lat nie byłem i nie wiem co w Kuklówce słychać . Kiedyś musze tam zawitać naprawde jak mi sie przypomną te ścieżki w lesie to błoto - aż mnie nachodzi ochota na lekką setke
no fruwać tam raczej można skoro Daniel, Crazy i Samson tam wirowali w niedziele...
w ten weekend bede szykował tor u sibie za domem wiec odpadam ale na przyszły weekedn chetnie bym sie tam ustawił, jak ktoś chetny to składamy ekipe, Samson oprowadzisz po rewirach?
Jak coś to jutro od ok. 10.00 jestem z kumplem w Okuniewie (poligon)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » jesienne treningi w terenie(Warszawa).
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 69 zapytań