1

Temat: jesienne treningi w terenie(Warszawa).

Witam ponieważ wiadomo jesień się zbliża postanowiłem przerzucić się na duże koła i w celu poprawienia formy i techniki polatać w terenie.
można umówić się na treningi kto chętny w większej grupie.

2

Odp: jesienne treningi w terenie(Warszawa).

Hej,
zgłaszam gotowość / może najbliższa niedziela ok 11-12 tu?: [url]http://www.zwiro.wa.pl[/url]/

DRZ400SM + WR250F + PW80

3 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-10-04 12:02:24)

Sprecyzuj Daniel czy chodzi o latanie w terenie "krzakach" czy tylko  mowa o samodoskonaleniu swoich umiejętności... tylko i wyłącznie na torze.

Bo pamiętam jedną naszą wymianę zdań odnośnie latania w terenie.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

4 Ostatnio edytowany przez radziu (2011-10-04 14:28:10)

Ja jestem chetny na krzaki!!!!!!!!!!! ZNam dobrze okolice LEgionowa. Jest gdzie sie tutaj przepedzic po krzakaach

DRZ 400 Y
Husaberg F(E)S 570

5 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-10-04 19:29:39)

W terenie lata sie cały rok i nie koniecznie na dużych kołach .

Widziałem wasze filmy z Kuklówki i nadal nie moge sie nadziwić jak można pojechać na Kuklówke i nie zjechać na dół żwirowni , chyba , że poprostu tego nie nagrywaliście ;)

motoslide.com

6

Barteksm napisał/a:

Widziałem wasze filmy z Kuklówki i nadal nie moge sie nadziwić jak można pojechać na Kuklówke i nie zjechać na dół żwirowni , chyba , że poprostu tego nie nagrywaliście ;)

Bartek wiec kiedy ustawiamy sie tam na latanie? nigdy tam nie byłem a z tego co piszesz miejscówke znasz jak potrzeba...?

chetnie zawitam bo daleko nie mam

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

7 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-10-04 23:39:23)

Byłem tam 2 lata temu z kumplem na zawodach CC , ja wtedy zaczynałem z motocyklami i teren zrobił na mnie ogromne wrażenie , strome podjazdy i kilka hektarów ciekawego terenu , nie wiem tylko jak jest z "dostępnoscią " czyje to jest , wtedy na cross country widziałem tablice teren prywatny . Co do jazdy na supermoto na Kuklówce nie do końca , napewno sama żwirownia odpada na małe koła , tereny w koło jeszcze by uszły , myśle o komplecie duzych kół , ale najpierw nowe moto .

Jeśli do niedzieli odbiore moto to może bym reflektował na jazde ,ale w klimatach sm i po mojej stronie od stolicy , żebym nie musiał pustych kilometrów nie musiał robić

motoslide.com

8

chodzi o to żeby była każda z wymienionych rzeczy Bandy, łupsy i hopy, w kuklówce brakuje hopek ale przyjemnie było i męczaco za sprawa dużej ilości łupsów. jeśli chodzi o filmiki to skupiliśmy się na jednym zakrecie żeby robić go jak najszybciej. pod tym wzgledem najlepiej nadaje się do tego strzeniówka jest wszystko i konkretne hopki i jeszcze jeden plus mam nie daleko. Więc jak juz wspominałem jazda po krzakach nie dla mnie i nie to jest moim celem ale jeśli ktoś ma ochote prosze bardzo.
Bartek ja przed gostyniem jeździłem w strzeniówce więc zawsze można.

Aha i Sebek czy tor czy krzaki to chyba na razie nie piszesz się chyba że moto już wyremontowałeś to zapraszam

9

Barteksm napisał/a:

Poproszę o jakieś linki do tych filmów - skoro miejscówka fajna...

-------------------
hmmmm...

10 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-10-05 18:43:40)

Tu masz film z zawodów w Kuklówce z przed dwóch lat , jakość nagrania bardzo słaba , nagrywane małą cyfrówką . [url]http://www.vimeo.com/7863353[/url]

Co do latania ja w ten weekend i następny odpadam , dostałem dzisiaj terminy zjazdów na uczelnie .

motoslide.com

11

Barteksm napisał/a:

Tu masz film z zawodów w Kuklówce z przed dwóch lat , jakość nagrania bardzo słaba , nagrywane małą cyfrówką . [url]http://www.vimeo.com/7863353[/url]

Co do latania ja w ten weekend i następny odpadam , dostałem dzisiaj terminy zjazdów na uczelnie .

hehehe - ale numer... startowałem tam i nawet na tym filmie mnie widać... alzheimer lekki :)

Orientujecie się jak tam obecnie sytuacja wygląda? Można jeździć tam?

-------------------
hmmmm...

12

Ja tam od 2 lat nie byłem i nie wiem co w Kuklówce słychać . Kiedyś musze tam zawitać naprawde jak mi sie przypomną te ścieżki w lesie to błoto - aż mnie nachodzi ochota na lekką setke

motoslide.com

13

no fruwać tam raczej można skoro Daniel, Crazy i Samson tam wirowali w niedziele...
w ten weekend bede szykował tor u sibie za domem wiec odpadam ale na przyszły weekedn chetnie bym sie tam ustawił, jak ktoś chetny to składamy ekipe, Samson oprowadzisz po rewirach?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

14

Jak coś to jutro od ok. 10.00 jestem z kumplem w Okuniewie (poligon)

SMR 505