Odp: Supermoto Terror - Śląsk
jakies nudy:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jakies nudy:
Widzę Jaca, że stawiasz na jakość filmów :)
Jutro sprzęta odbieram. Latamy coś w weekend ? I mam do was jeszcze jedno pytanie. Tłok mam docierać na pełnej kur**e prawda ? :) Byle nie przegrzać ?
Jaca, na fotach to gliwicka strefa czy jakaś inna ?
Jaca, na fotach to gliwicka strefa czy jakaś inna ?
Tak powiedział bym "pechowa " strefa ale za to wszyscy już z heblem jeżdżą :D
Hej Ludziska! Mam taką ideęęe :P . A może by tak umówić się z wszystkimi z którymi lataliśmy lub nie żeby ostatni raz w sezonie umówić się na jakiś spontan? Mam na myśli to żeby wybrać jakiś termin ( w miarę szybko ;) ) który będzie wszystkim pasił i spotkać się w większym gronie i poupalać. Zawsze mi się marzyło takie coś. Jakby wszyscy podjechali z naszych okolic to mogło by być grubo ponad 10 maszyn :cool:. Pogoda jest to trza korzystać puki co . Jakieś pomysły na termin i miejsce? Temat do dalszej rozkminki ;)
Pomysł dobry, było by super :D
Tylko czy uda mi się moto odebrać od mechanika do tego czasu.... dzisiaj był już 3 termin kiedy mam go odebrać i dalej nic. Isię jeszcze okazało, że rozrusznik muszę kupić. Super.
kiedy ja bardzo chęynie,
Jak jest temat to możemy jechać do Bielska później na Żywiec przez zaporę na 1 nockę w góry mam domek w nieledwi a na drógi dzień przez WisŁE do domku, taki mały zlocik
My z Jacą motory do Wisły to na przyczepie wozimy :)
Pomysł dobry, ale w tym tygodniu nie wyrobię. W porzyszłym chętnie.
No co jest? Tylko kilka osób? A co z resztą , ludzie nic na siłe jak nie chcecie z nami latać to też napiszcie przynajmniej będzie wiadomo na kogo nie ma co liczyć :mad: a tu nikt się nie obrazi ;) . Poza tym nie potrafię uwierzyć że nikt nie chce polatać większą grupą bo wiadomo jak jest samemu - NUDY!!!!
Ja jestem "za a nawet przeciw" tylko jak dla mnie w gre wchodzi tylko sobota
U mnie bieda ten weekend. Sobota wesele a niedziela czas dla kobity... :]
my w niedziele latamy, święty terror.
Ja narazie nic nie wiem na 100% ale jak będziecie się dokładnie ustawiać to może będę chętny :)
Wracam do gry motocykl złożony ,dupa prawie zdrowa:) :P to kiedy latamy coś na kole ?????
Wracam do gry motocykl złożony ,dupa prawie zdrowa:) :P to kiedy latamy coś na kole ?????
haha :] to super wieści! proponuję teraz trochę wolniej i z nogą na heblu :P
W tym tygodniu hmm... Może dzisiaj? Tak na godzinkę poćwiczyć wolne gumy :]
Z innej beczki...
Czy ma ktoś na sobotę pożyczyć przyczepkę na 1 moto?? Jadę po crossa a nie wiem czy zdążę oddać w tym samym dniu żeby nie płacić za kolejne...
Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 53 zapytań