Odp: Kto planuje starty w MP w sezonie 2012
Sami to wykorzystywaliśmy w tym sezonie :D co maniek ;) i bogatsi o doświadczenia :D próbujemy znaleźć złoty środek dla dobra ogółu :P :lol:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kto planuje starty w MP w sezonie 2012
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sami to wykorzystywaliśmy w tym sezonie :D co maniek ;) i bogatsi o doświadczenia :D próbujemy znaleźć złoty środek dla dobra ogółu :P :lol:
wiadomo :)
da to szanse innym na podium i jakiś puchar. Zobacz w tym sezonie w klasie 250 i Otwartej prawie ci sami zawodnicy stali na podium, pod koniec sezonu się to zmieniło bo kogoś wyeliminowała awaria kogoś co innego... A jak zrobimy, że 1 zawodnik może jechać tylko 3 wyścigi to zwolni on miejsce innym lub ludzie wybiorą jedną klasę, w ktorej będą się ścigali co pozwoli w C1 stanąć trzem na podium oraz w C2 kolejnym trzem. Co moim zdaniem jest lepsze niż jedynie stała trójka w C1 i C2. Jest to też dobre dla MP ponieważ w kolejnym roku do cyklu przejdzie 6 a nie np 3........
racja
Ja popieram pomysł rafała...
-1 klasa w MP - 50% wpisowe,
-2 klasy w PP, możliwość startu tylko w 3 biegach w jednym dniu
- pierwsza trójka z każdej klasy przechodzi do MP
zułty jak wiesz , ze idziesz do MP to teraz widzę , że chcesz jak najwięcej osób z PP ze sobą zabrać...:)a tak sam unikałeś tego troszkę.. nie?:)
Panowie każdy niech sam wypelni formularz i podeśle go do PZM tylko niech to będzie tak jak Rafał napisal. Może uda nam się coś zdziałać.
[url]http://www.pzm.pl/userfiles/2009-pliki/Motocykle/Supermoto/Regulaminy/2010/propozycje_zmian.pdf[/url]
Ma ktoś patent żeby wypełnić to i wysłać e-mailem ( bez skanowania )
wirtualna drukarka pdf creator -> drukujesz do tif'a -> edytujesz
A tak po Polsku :rolleyes: ( ja mam 6 z przodu w roczniku urodzenia tak że wiesz :D )
Nie gadaj Rafał....:) serio jestes 6cos?:P zupełnie nie widać:)
lata nieważne, przebieg się liczy :)
A tak po Polsku :rolleyes: ( ja mam 6 z przodu w roczniku urodzenia tak że wiesz :D )
to może jednak tradycyjne skanowanie :)
zrobiłem konwersję do tif'a. możesz to edytować na paintem i wstawić tekst. trochę rzeźba ale...
jest taka sprytna aplikacja ja foxit reader, ma możliwośc wstawiana pól tekstowych do pdf'a polecam
[url]http://www.foxitsoftware.com/downloads/[/url]
[url]http://w572.wrzuta.pl/plik/an7QJcXENRT/propozycje_zmian_supermoto[/url]
Wypełniać nie gadać działać od czegoś trzeba zacząć ( nie mieszać za dużo ) im bardziej będziemy zgodni tym większe prawdopodobieństwo zmiany .
Za rok zobaczymy dalej
Ja tam nie startuje w 2012- sprzedać SM to jakaś tragedia znowu trzeba będzie sprzedać za pół ceny a wtedy do nowego dorzucić 25 tyś. Można się załamać.... ;/
To po co sprzedajesz ? Startuj w 2012 na tym co masz :)
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 … 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kto planuje starty w MP w sezonie 2012
Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 82 zapytań