166 Ostatnio edytowany przez Kula (2011-09-26 09:51:13)

Odp: zlot wrześniowy?

JERY co do kwaśnych akcji to w sobotę za raz po wyjeździe Walec przestrzelił 3 (słownie- TRZECI) zakręt.
na szczęście zachował się jak zawodnik motocrossu i zeskoczył ze skarpy, przeskoczył przez rów i zatrzymał się w polu ;)

prędkość była znaczna, ale na szczęście nic się nie stało.

w Olsztynie mieliśmy kontakt ze strażą uniwersytecką po zdobyciu schodów kortowskich, na szczęście CRF'a Seby na widok"mundurowych" odpaliła od kopa i zobaczyli tylko nasze plecy... :D

do tego można doliczyć "nie trafioną czołówkę" Dzinkss z ciężarówką kilka uślizgów w zakręcie na piasku, opierdol jaki dostaliśmy za palenie gumy w stodoło-magazynie o 2-3 w nocy i kilku-kilkunastu wkurwionych i pukających się w czoło kierowców i pieszych :D

zapomniałbym o nocnych rozmowach z czopkami:
"wszystkie motocykle japońskie są wzorowane na motocyklach amerykańskich i angielskich" (jeżeli chodzi o mojego XT to się może zgadzać, bo waży tyle co chrom :D )
-ich mega fajny podział na klasy/typy motocykli "są plastiki i czopery"
-na odpowiedź na pytanie czym jeździmy leci następne: "a co to są te Supermoto?"
- po usłyszeniu odpowiedzi słychać: "a to takie motory na piasek i na asfalt"
-i na koniec mega podsumowanie: "supermoto są pedalskie"

później była akcja ze zgubioną komórką i mocna zabawa czopków na klatach :D

ogólnie bracia motocykliści byli średnio przyjaźnie do Nas nastawieni

a o ostatnim kwasie nich opowie sam zainteresowany jeżeli będzie chciał :D

edit.
na zdjęciu brakuje jeszcze 4 supermoto które latały z nami w sobotę ;)

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

167

Hahah no to grubo było :)

A z czopkami to się nie dziwię, w ogóle zloty łączone to słaby pomysł...

joł

168

nie był to złączony zlot, oni mieli swoje miejsce a My swoje tyle tylko, że się mijaliśmy co jakiś czas ;)

169

Spoko loko :p

170

kula opowiadaj więcej bo tylko mi przedsmak zrobiles tym co napisales ja z racji tego ze nie pojechalem chce dostac dzisiaj wasze sprawozdania i to zaraz :-) bo ja musialem utrzymywac porzadek w wawie

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

171

miałem zamiar zrobić taką małą relacje z tego co się działo od piątkowego do niedzielnego wieczora, ale to dopiero póxniej.

wisienka na torcie też będzie pewnie ;) ale na to musisz poczekać :D

172 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-09-26 09:42:34)

ch*j z gejami na chromach , nie wiecie , że mazurskie "grupy chooperów" to zdrajcy ? Cała polska ich traktuje jak bande lamusów bo sie odłączyli od kongresu . Cwele .

Czekam na zdjecia , filmy no i relacje całego weekendu :)

motoslide.com

173

Panowie ja tez sie melduje, wczoraj juz nie mnialem sily i padlem po powrocie jak male dziecko. Zlot pierwsza klasa, wspaniali ludzie, fest zapierdzielanie czekam z niecierpliwoscia na nastepna taka impreze. Podziekowania dla Gajosa za organizacje i oprowadzenie  nas po zaje..iaszczych drozkach i winklach.
Wspomne o czopkach ktorzy maja je wsadzone gleboko w d.pie, generalnie zakompleksione towarzystwo ktore juz sie z tych kompleksow nie wyleczy( oczywiscie nie wszyscy byli tak zj..ebani). ,,Alez drogi panie ja ma harlejja za 60 kafli i to ja jestem krolem szos i mi tu nikt nie podskoczy" hehe takie moje odczucia po spotkaniu z tym towarzychem.
Ps. Nie o moja drezyne chodzi, bardzo dzielnie dawala sobie rade, Kula nie rob mi tu anty reklamy bo ja do zimy musze ja pogonic.
Podrowianka dla wszyskich pozytywnie zakreconych swirow smowcow.

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

174

nie no, DRZ zapierdalała zacnie.

Ty zresztą też jesteś niezły rajder :D

a chciałeś na początku ze mną latać, a skończyłeś latać z Sebą :D

175

Kula napisał/a:

nie no, DRZ zapierdalała zacnie.

Ty zresztą też jesteś niezły rajder :D

a chciałeś na początku ze mną latać, a skończyłeś latać z Sebą :D

Tak było na początku, Dzinkss zaczynał z pewna taka nieśmiałością a drugiego dnia musiałem go pilnować w lusterku i co jakiś czas naszego Dzinkssa gubić. Ale tylko na prostych bo po winklach zapierdalał jak wściekły  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

176

nie zapominajcie o przestrzelonej gumie Marcina w centrum miasta - najpiękniejsze LC4 jakie można było zobaczyć na żywo dostało wreszcie akcentu supermotowego :P

PS. na filmiku od TOMMI'ego widać jak Walec buszuje w zbożu :]

177

Co do czopkow to nie musialo byc tak, ze pojawi sie brak tolerancji. Wszytko zalezy od ludzi. Wy trafiliscie na zjebow co wyzej sraja niz dupe maja.

Widze, ze na koniec sezonu postanowiliscie jebac bezpieczenstwo na zlocie i nie powstrzymywaliscie prawego nadgarstka :) Kamerki byly? Bedzie video relacja?

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

178

Kula napisał/a:

do tego można doliczyć "nie trafioną czołówkę" Dzinkss z ciężarówką

A wszystko przez ,, Jezusa" na R6 u którego ,,kury się niosą''- zlotowicze wiedzą o czym mowa, a co do zpier..alania no to niestety braki sprzętowe trzeba nadrabiać ułańską fantazją ale mam nadzieje że niedługo zmieni się ten stan rzeczy.

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

179

na zlotach zawsze jest bezpiecznie - każdy "wypadek przy pracy" to wielogodzinnie planowany i przemyślany manewr mający na celu podniesienie poziomu adrenaliny i tym samym zmotywowanie do szybszego zapierdalan*a :P

kamerki były, w zasadzie można tak powiedzieć :P mieliśmy "GOamator" ale coś da się z tego sklecić :] moto odstawiam już w kąt garażu i wieczorami wyczaruję filmik :)

180

No panowie zlocik pierwsza klasa, traski eleganckie zasługa Gajosa, akcje w Olszytnie super te schody wogóle pierwsza liga (szkoda że u mnie takowych niema do poćwiczenia), po paleniu w stodole dojrzałem że na oponie mam nowy rowek na wode :D  :D.
Gajos słabo widać na mojej kamerze za nisko była ale chyba coś tam z tego zmontujesz...
A bym zapominał jeszcze akcja po McDonaldem w olsztynie wykonana przez kolege na KACIE tym takim czystym ładnym przed akcją, jak wykonał BACKFLIPA i moto już takie ładne nie jest szkoda.
No i kamerki na tej akcji też ne  było tylko FIGIEL i Ja to widzieliśmy LIVE.

ZZR1400  a  SM jeszcze brak