Odp: Supermoto Terror - Śląsk
To jak ma ktoś jutro czyli w niedziele chęć pojeździć to proszę o wiadomość na pw z numerem tel to się umówimy :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To jak ma ktoś jutro czyli w niedziele chęć pojeździć to proszę o wiadomość na pw z numerem tel to się umówimy :)
widzę nie tylko ja spania nie mam :) właśnie z onyxu wróciłem hehe a ty na czym śmigasz? może by się ustawić
Gliwice Auchan 13:00. Wbijać :)
Martinez3433 masz PW z numerem.
Jak są chętni to spotykamy się pod stacją na Auchanie 13:15 +/-
Dzięki za latanie. Wrzucam pare fotek z Wirku:
Po drodze złapałem gume.. na szczęście tylko 4km od domu, ale to i tak nic w porównaniu do gleby Martineza, kuruj sie chłopie!
Jaka gleba ? Nagrała się ? :)
Plecki ;| Jaca chyba nagrał, pewnie wrzuci, chodź daleko staliśmy.
Nieładnie :/
No niestety gleba byla ekstremalnie paskudna... A jeszcze gorsze wiesci - jednak kamera byla wyłączona podczas tych pleców...
Postaram się coś zapodać za jakiś czas.
To mnie martwi ,że kamera byłą wyłączona :( dobry film by był :P teraz trzeba poskładać motor do całości i śmigamy dalej :)
A i to nie były plecy tylko dupa :P kto widział ten wie :)
yo chlopaki co to za tor
wirek - Ruda Ślląska
No niestety gleba byla ekstremalnie paskudna... A jeszcze gorsze wiesci - jednak kamera byla wyłączona podczas tych pleców...
Jaca no.... :(
No to czekam na foty. W weekend sprzęta powinienem mieć gotowego, to może uda się trochę polatać.
No to ja jeszcze dodam ze do domu Hypermotard wrócil w busie mieliśmy jeszcze jedna krakse w drodze powrotnej :( Niestety skończyło się na 2 żeberkach i potłuczonej nodze.
Ps. Peka wrzuć jakiegoś filmika bo widze ze kejt ładnie się prezentuje na zdjęciach :D a na alledrogo będzie się prezentowała jeszcze lepiej.
No to ja jeszcze dodam ze do domu Hypermotard wrócil w busie mieliśmy jeszcze jedna krakse w drodze powrotnej :( Niestety skończyło się na 2 żeberkach i potłuczonej nodze.
Ps. Peka wrzuć jakiegoś filmika bo widze ze kejt ładnie się prezentuje na zdjęciach :D a na alledrogo będzie się prezentowała jeszcze lepiej.
No Jaca wspominał.. szkoda ;|
Jakiś pechowy dzień był..
Co do filmika to moge wrzucić na szybko bez cięcia (widać rejestracje i twarz kamerzysty :) )
Jak pasi to zaczne wrzucać, a jak nie to jutro poedytuje. Filmik fajnie wygląda.
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63 64 65 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.078 sekund, wykonano 58 zapytań