...ale mnie zjechałeś uhuhu no nie wiem jak sie pozbieram po tym , że baba mnie objechała i po tej wiązance ...
Akurat, że mnie objechała ta dziewczyna wogóle mnie nie ruszyło bo za nią była jeszcze masa innych która lepiej ode mnie latała , nigdy nie ćwiczyłem jazdy w koło pachołków , mam problem z ciasnymi nawrotami , problem ze skupieniem sie na trasie , szybko popadam w samo zachwyt dlatego popierdoliłem dwa razy trase bo zamiast skupić sie na szczegółach w gowie miałem tylko " szybo zapierdalaj zapierdalaj". Wiec niech nikt nie wmawia mi , że budze sie z myślą , że mnie baba objechała ! Nie musze byc wszędzie pierwszy , wogóle nie musze być pierwszy , nie jara mnie aż tak gymkhana , żebym płakał bo byłem ostani na supermoto ... tak byłem ostani z forum miałem czas 1:21 i 1:23 i spierdalać !
Wole pałowac na kołach supermoto po lesie bo to mi daje wiekszą frajde niż urywać setn sekundy w gymkhanie w której i tak jestem cienki .
Dziękuje bardzo
PS koszulka , plecak i czapka bardzo fajne i jeśli Brzoza jeszcze raz będzie chciał , żeby wpaść smową grupą to wpadne choć miałbym być ostani i na każdym pachołku leżeć . Wujek nie gadaj głupot , że plecak Ci sie nie podobał widziałm jak Ci sie oczy świeciły możesz pisac co chcesz ja wiem bo widziałem te oczy !
motoslide.com