Odp: Bluza SUPERMOTO
ja równierz wolałbym kaptur ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja równierz wolałbym kaptur ;)
Panowie, z kapturem mamy wiekszy poszan na dzielnicy. + 30 do respectu i dziewczyny sciagaja majtki przez glowe! ;)
Ale co za różnica kaptur koszulka longsleeve. Ważny jest nadruk....Ciuchy można kupić różne przecież.
mam kolezke co lubi takie tematy - zapodam mu problema moze cosik wymysli. a jak cos to zdecydowanie z kapturem :) Arrecki i Senso tez napewno beda chcieli - w sumie 3szt.
Bluze z kapturem tez lykam na 100% wiec sa juz 4szt ;)
Ja też!
Panowie, z kapturem mamy wiekszy poszan na dzielnicy. + 30 do respectu i dziewczyny sciagaja majtki przez glowe! ;)
Kaptur obowiązkowo :D
Kaptur 6szt.
Wszyscy się już tak zapisują.. a mamy już ustalony jakiś wzór ?? projekt ??
ja tez wezne ale bez kaptura jak sie na moto smiga to kaptur jak spadochron i dusi:/
po co sie wpisujecie skoro jeszcze tak naprawde wszystko w rozsypce?
Dżanus- popieram całkowicie. zbedny materiał
Panowie ogarnijmy projekt!!
Koncepcja ciuchów jest bardzo okej. Wprawdzie projekt jeszcze nie gotowy, ale jeśli mam się wypowiedzieć, to koniecznie ma być adres supermoto.pl. Graficzka ala Back it in do mnie przemawia. Zobaczymy na czym stanie temat? Nie jestem grafikiem więc nic od siebie nie zapodam.
btw : Brzoza tekst zapodałeś hehe zajebisty! :) może wprost pojechać "supermoto mam - majty laską sciągam" :D:P
A czy ktos juz sie zajął na powaznie tymi grafikami? ja nie potrafie ale mam kolege ktory sie tym zajmuje
Jedna XXL z kapturem i jedna dla szkraba 140 cm wzrostu, też z ziomalskim kapturem :)
No to niech się zajmuje! Kto potrafi niech przedstawi projekt/y, zrobimy głosowanie i do roboty, żeby w Gostyniu już wszystko było do odbioru lub wysyłki. Ja wrzuciłem co mi się nasunęło i tyle, dalej to mogę już w tej bluzie zaliczyć efektowną glebę. Więcej nie potrafię w tej materii. :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 52 zapytań