61

Odp: Gymkhana Warszawa 10 - 11 DARMO

qnik napisał/a:

W takim razie proponuę w najbliższy czwartek zrobić na Bemowie trening "ala Gymkhana" ( dla zainteresowanych oczywiście....)
cobyśmy wstydu nie przynieśli ;) na M1 w Markach.

bemowo=płyta   m1=kostka   co daje inna przyczepność ...może pod m1 trening?? (dziki)... namawiam bo mam blisko :) by wpaść z aparatem :)

i can do this .. here, hold my beer

62

Mój kolega zajął w Poznaniu 6 miejsce, ale solidnie potrenował przed imprezą. Jechał na Hondzie CBF 600. Raz byłem z nim potrenować na kostce pod M1 i trzeba być mooooocno wjeżdżonym w sprzęta. Ja nie byłem bo moja Huska jeszcze ze mną nie współpracuje na 100% i skończyło się na 2 paciakach. Wcale tak łatwo się jeździ na supermoto. Trzeba by mocno skrócić przełożenie, bo raz zadusiłem silnik tylnym hamem. Z drugiej strony są filmiki z SM z Japonii i dają radę.
Niestety w niedzielę jesteśmy w pracy w Toruniu, ale w przyszłym roku jak będzie Gymkhana to będzie trzeba spróbować.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

63

Kurcze, to aż się chyba pokuszę na trening w czwartek...
jak się wyrobię, bo na 16.45 idę do ortopedy z moim nadgarstkiem. Jak powiedzą że działa, to przyjadę, ale pewnie na jakąś 19 dopiero się wyrobię.
btw jest w ten czwartek trening, prawda? XD

100% Supermoto

64

a moja DRZ w częściach. Mam nadzieje że złoży się do piątku, bo inaczej kiszka. Hornet do gzymskany sie nie nada :)

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

65

Michauuu co ty odwalasz ? Masz poskładać ta padline , najpierw nas zmotywował , a teraz sie w ostatniej chwili wykręci ... EJ NIE MA TAKIEGO BICIA CO JA POWIEDZIAŁEM ?!

motoslide.com

66

spoko spoko!! Moto dziś/jutro się złoży. spokojnie.

67

Brzozrider napisał/a:

a moja DRZ w częściach. Mam nadzieje że złoży się do piątku, bo inaczej kiszka. Hornet do gzymskany sie nie nada :)

Jak to Hornet się nie nada
[url]http://www.youtube.com/watch?v=0lVR1OcKXxs[/url]
Prawie wszystko się nada a najlepsze są sprzęty nisko zawieszone, dobrze skręcające i o małym skoku zawiasa.
SM z tej listy ma tylko dobry skręt.

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

68

supermoto by go rozjebało :)

69 Ostatnio edytowany przez plaster (2011-09-08 12:26:00)

[url]http://www.youtube.com/watch?v=WIlkBtqwvA0[/url]

pocket- bike by wszystko rozjebał:D

life's 2 short 2be slow

70

No i kto sie wybiera na tą gymkhane ? Bo Brzoza udaje , że jest zajęty i niechce mi napisać

motoslide.com

71 Ostatnio edytowany przez SuperMocarz (2011-09-09 12:57:28)

Jery, Bartek Supermoto, M9ichał Kunicki, Jurek Głodek, Ty, Ja, Radzio, Olaf, Zbyszek Dybiński, Zbyszek Wojcechowski, Figiel, Bico, Marcin - Małolat :) Czyli Pączo , Marcin Lis, Bartolini, Tomek Kostro,  Maciek Choromański... Może o kimś zapomniałem 4/5 ww panów jedzie na SMach.

72

Hej Brzoza a trasa juz jest ogolnodostepna czy to tajemnica? Bo znajac mnie na pewno ja popierdole :D

Wgrywam mapki do KTM'ów
tel: 797 237 537

73

tajemna jest do ostatniej chwili

74

ej, ja się zapisałem do amatorskiej, i poszedłbym do tej zaawansowanej, ale najbardziej mi zależy na upominkach ktore dostanę przy rejestracji! czy muszę przychodzić rano na amatorską, czy jak pojade dopiero na zaawansowaną to i tak dostanę te upominki? XD

100% Supermoto

75 Ostatnio edytowany przez HEMP (2011-09-10 19:02:24)

na szybko :)  [url]http://www.youtube.com/watch?v=fuNQVGeyn7s[/url]

polecam ogladac w 360p -- yt .. oslabia jakosc  przy 480p ?? dziwnie ....

i can do this .. here, hold my beer