Temat: JAKIE OPONY?
Jakie opony polecacie na tor jako alternatywę dla D 208, które wprawdzie sa niezłe ale to uliczne gumy. Gdzie kupić dobre sliki do supermoto??
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » JAKIE OPONY?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie opony polecacie na tor jako alternatywę dla D 208, które wprawdzie sa niezłe ale to uliczne gumy. Gdzie kupić dobre sliki do supermoto??
za 550 mam komplet heidenau. Jest to slick supermoto drugiej kategorii. Na lubelskim torze robi się około 3sekund gorzej niż na DUNLOPACH.
Dzięki, czyli słabo sie opłaca. Maxis ponoć niezły
To jest ten sam poziom. Na pewno wszystko widać po cennie. Dobre to "trza" płacić... ale myślę ze na Maxis'ach i na heidenau'ach da się wygrywać w PZM, ale w MP to każdy startuje już na najlepszych oponach na rynku.
A jakie sliki są z najbardziej wypasione, gdyby cena nie grała roli i jak sądzisz które maja najlepsza relację ceny do trwałosci, bo gumy na torze drą się w konkretnym tempie.
Jasno i klarownie... Dunlop chyba najbardziej znane wsród tych co nie liczą $... a trwałość?? Jeden wyścig i zmiana...Mówię oczywiście o najlepszej przyczepności...
Gdzie tam Dunlopy wcale sie nie drą szybko mowiac o takim malym zapierdal*** a nie tak jak kolega Kaczor oraz Kurak ;) ktorzy łotaja gumy strasznie :) zalezy tez od mieszanki sa dwie mieszanki Dunlopow ;) miekka polecam teraz poniewaz pogoda jest nie zdecydowana i asfalt nie nagrzewa sie szybko :) a w Poznaniu wydaje mi sie ze bedzie deszcz :)
Dunlop ma 3 mieszanki:). Mam do sprzedania tył za 750zł. Nową a twardość to 758.
Jechałem w poznaniu na przodzie miękkim a tył najtwardszy, uważam że najlepszy wybór to ta środkowa twardość-758, oczywiście to zależy od wielu czynników jak: nawierzchnia, temperatura i styl jazdy.
Czyli te Haidenauy ktore posiadasz powinny w zupełnosci wystarczyc poczatkujacemu...?
Czyli te Haidenauy ktore posiadasz powinny w zupełnosci wystarczyc poczatkujacemu...?
Na pewno, sam na nich trenuje i byłem miło zaskoczony, zobacz na czasy jaki uzyskują w MP i PZM i zobacz różnicę, na Heidenauach mam 3s. gorsze czasy.
Masz mozliwosc przeslac mi jakies foto tych gum?
a po co? to normalny slick jak kazdy inny, jak chcesz mozesz zobaczyc na zawodach...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » JAKIE OPONY?
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 71 zapytań