Odp: Supermoto Terror - Śląsk
To polatajcie se po hałdzie ;) a potem dajcie znać gdzie będziecie. Sprawdź PW
KTM SMC 660 <--- sell - next ----> CrazyAssBitch ;P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To polatajcie se po hałdzie ;) a potem dajcie znać gdzie będziecie. Sprawdź PW
Siema panowie
lata ktoś dziś ? chyba niebawem wybiorę się na wirek trochę popyrkać pisze się ktoś ? gdzie latacie ? pzdr
Siemka, lata ktoś dzisiaj po 18? :)
Siemka, lata ktoś dzisiaj po 18? :)
jak w terenie to czemu nie jak sie ogarne ze wszystkim to tak
Peka jak przyjedziesz to choby się waliło wyjeżdżam :P . Tęskniłem za Wami chłopaki także cza to nadrobić i przy okazji posłuchać opowiadań "drzewa sandałowego" jak to fajnie było w Sudetach :P
Dzymol mi się wydawało że twoje kostki wyglądają jak slicki także nie grymaś po asfalcie też możesz pojeździć :P
yo lata ktoś dzisiaj po 18?
chętnie ale mam kapcia... ;/
ja po 17 wyjade na chudów. Kto chętny to możemy się spotkać w tym miejscu.
o cholera daleko ten chudów
Peka jak przyjedziesz to choby się waliło wyjeżdżam :P . Tęskniłem za Wami chłopaki także cza to nadrobić i przy okazji posłuchać opowiadań "drzewa sandałowego" jak to fajnie było w Sudetach :P
Dzymol mi się wydawało że twoje kostki wyglądają jak slicki także nie grymaś po asfalcie też możesz pojeździć :P
są nowe kosteczki i założony zestaw sm :)) tylko pompa coś mi słabo łapie ale jets :))
Hmm, widzę że temat latania już się chyba definitywnie skończył :/ ale ruch w dziale sprzedam aż miło...
TomNaked napisał/a:Peka jak przyjedziesz to choby się waliło wyjeżdżam :P . Tęskniłem za Wami chłopaki także cza to nadrobić i przy okazji posłuchać opowiadań "drzewa sandałowego" jak to fajnie było w Sudetach :P
Dzymol mi się wydawało że twoje kostki wyglądają jak slicki także nie grymaś po asfalcie też możesz pojeździć :Psą nowe kosteczki i założony zestaw sm :)) tylko pompa coś mi słabo łapie ale jets :))
No to graty za ogarnięcie tematu i do zobaczenia ;)
Ja mam moto u "magika" to się nie odzywam tymczasowo :/ Ale myślę, że jeszcze w tym tygodniu polatam :)
JA TEZ MOTO ODSTAWIŁEM Z POWODU GWOŹDZIA W OPONIE , PRZY OKAZJI WYMIENIĄ MI DYSZĘ NA WIĘKSZĄ Z TĄD TEŻ I JA SIĘ nIE ODZYWAM... MYŚLĘ ,ŻE JUTRO / POJUTRZE BĘDZIE OGARNIĘTY
Dzisiaj czeka mnie krótka przejażdżka od Olka - oddział Katowice do Auchan GLiwice, ktoś chętny? :)
Czym co jak? ;>
Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 61 zapytań