3,646

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Walczę w garażu próbując dorobić jakiś ślizg łańcucha ale marnie to widzę :| Jeśli się uda to będę, jeśli nie... to innym razem.

W ramach wyjaśnień dodam, że nic przy CRFie nie robiłem bo nie miałem wystarczającej motywacji... widzę jednak że coś sie dzieję i jeśli nie tym razem, to na następnym terrorze się melduje... może będzie jak dawniej  :)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,647 Ostatnio edytowany przez Kita (2011-08-18 23:39:52)

Spotkajmy się na Bemowie, łatwiej mi będzie Was rozpoznać, później możemy się przenieść do centrum oglądać miejskie samice ;]
Ja za chwile muszę wyjechać, nie będę miała dostępu do kompa, potraktujmy więc proszę miejsce spędu jako zaklepane.
Do zobaczenia.

EDIT:

Dzięki za bardzo miłe spotkanie, latanie i ciekawe historie. Musimy się jeszcze spotkać:D
Szkoda tylko, że na sam koniec trochę się zgubiliśmy z kolegą, mam nadzieję, że bardzo się nie gniewasz:)

3,648

no świerzbiła manetka ale jakoś się powstrzymałem, 6 motongów nie tak źle

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

3,649

Barteksm napisał/a:
DZIKI napisał/a:

jak mi tylko odpali

Dziki co jest z Bergiem ?

czasami potrafi pomarudzić. Muszę się wreszcie wybrać do elektryka i podłączyć rozrusznik, bo te kopanie mnie wykończy. Ma ktoś jakiegoś sprawdzonego co nie będzie się tydzień grzebał z podłączeniem paru przewodzików?

3,650

figiel napisał/a:

no świerzbiła manetka ale jakoś się powstrzymałem, 6 motongów nie tak źle

Figiel przepraszam ale myślałem że przed tunelem zrozumiałe moje wskazówki  :|
pokazywałem że lecimy na winkle na Poniatoszczaku  ;) a na winklach trudno się zorientować kto na nich lata a kto się zgubił... po dobrych kilkunastu minutach w chwili GDY STANĘLIŚMY... LICZĘ, LICZĘ... A GDZIE KURRWA FIGIEL. Dopiero Bartek coś tam marudzi że on chyba pojechał prosto. To cała smutna historia.  ;)

Nie zgubiliśmy Cie specjalnie by się pozbyć marudy docierajacej sprzęta ;)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

3,651

no właśnie tak myślałem że tam jedziemy ale po wyjściu z tunelu zauważyłem prosto kilka świateł a to jakieś skutery i zupełnie w drugą stronę poleciałem

3,652

DZIKI napisał/a:
Barteksm napisał/a:
DZIKI napisał/a:

jak mi tylko odpali

czasami potrafi pomarudzić. Muszę się wreszcie wybrać do elektryka i podłączyć rozrusznik, bo te kopanie mnie wykończy. Ma ktoś jakiegoś sprawdzonego co nie będzie się tydzień grzebał z podłączeniem paru przewodzików?

a co tam ci sie dzieje z bergiem i ktorym moze ja ci pomoge :) tam elektryka jest bardzo prosta (mocno okrojona ze zbednych rzeczy :) )

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

3,653 Ostatnio edytowany przez gałka (2011-08-19 16:53:19)

Mi niestety, wtedy, co tak cisnęłam (po co?) najprawdopodobniej poszła skrzynia. 60 km od Warszawy :( Czekam na ostateczna diagnozę :(

E! nie jest źle:) Właśnie gadałam z Kacprem i zapewniał, że na  na czwartek zrobi:D

:)

3,654

gałka napisał/a:

E! nie jest źle:) Właśnie gadałam z Kacprem i zapewniał, że na  na czwartek zrobi:D

to dolicz sobie jeszcze z tydzień  :lol:

DR-Z 400ESM sold

3,655

Piotrekmm napisał/a:
DZIKI napisał/a:
Barteksm napisał/a:

a co tam ci sie dzieje z bergiem i ktorym moze ja ci pomoge :) tam elektryka jest bardzo prosta (mocno okrojona ze zbednych rzeczy :) )

DZIKI ja twojego Berga wspominam bardzo ciepło ... nadal mi chodzi po głowie taka czarna 450/650 torpeda z pod znaku Husaberga

motoslide.com

3,656

a na czym w końcu przystaniesz Bartek ? :D bo widzę ,że raczej lc4 nie kupisz :D
Honda czy Husaberg czy cóś innego ?

3,657 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2011-08-19 20:41:11)

Narazie nie mam tego problemu , ze nie wiem na co sie zdecydować , przyczyna jest prosta pieniądze które zarabiam wystarczają na bieżace latanie i takie tam . Natomiast nie ma szans aby cokolwiek odłożyć .
Nosi mnie na coś nowego na nowe doznania ... husaberg honda ktm bmw
fe 450/650
crf450 , xr650
ktm450/525
bmw g650
Gdyby była flo jeździł bym i oglądał liste powyżej , a tak siedze na dupie i gniote DR

Fikoł sorry , ze zwlekałem na FB , ale Cie nie skojarzyłem ;)

motoslide.com

3,658 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-08-19 23:01:58)

Słuchajcie ale jaja... wróciłem z wieczoru panieńskiego. Było do powożenia 12 lasek, moto było tylko 7 i wiecie co mi się trafiło miłośniczka czopków i generalnie Harleya... jeszcze się tak nie umęczyłem z żadną laską :( pozostałe 6 piszczy i kisiel w majtach a ta mi ze sie boi i boi.. .wolniej i wolniej i mówi że chyba sie posikała jak leciałem między samochodami.

Śmiesznie było.. dzięki Ci Rodman za wpuszczenie na minę. Pozostałe pytały się kiedy powtórka a do tej mojej nawet się nie odezwałem ;) W pewnym momencie to bardziej ja chciałem wrócić niż ona. Nawet nie wspomnę że jak się uwiesiła na mnie to do tej pory boli mnie kark i szyja... nie mogłem ruszyć nawet na centymetr głową. Jedynie gałki oczne mogły swobodnie rozglądać się po ulicy ;)
Nakręciliśmy z nimi 50 km po mieście ale w pewnym momencie to ja co świata pytałem się kiedy wracamy;)
Miałem w życiu tyle pasażerek i najczęściej wszystkie pierwszy raz i wszystkie chciały więcej i więcej. Powiem szczerze że jeszcze takiego drewniaka nie trafiłem ;)

Chyba będę musiał zaliczyć kręgarza nie mogę ruszyć głową. Na początku ją poprawiałem ale w chwili gdy zobaczyłem że się trzęsie ze strachu, przestałem, nie chciałem jej już dodatkowo stresować.

3,659

12:00 mdm?

3,660

figiel napisał/a:

12:00 mdm?

Dzisiaj nie dam rady, ale...aaaaleeee....
Zapraszam Was w niedzielę na plac w Ursusie, od 17 - 20 chłopaki z ParaMoto organizują treningi szosowe dla szalonych posiadaczy supermociaków. Impreza za free, więc warto skorzystać.
[url]http://paramoto.pl/index.php/kontakt/mapki-dojazdowe[/url]

dukeSebo nie mów, że woziłeś ją na KTM`ie ;] Tak czy inaczej współczuję.