Odp: 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Przymierzymy się, zobaczymy, popieścimy i zmiescimy....
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przymierzymy się, zobaczymy, popieścimy i zmiescimy....
Wezme laptopa. Nie jest to szczyt technologiczny także oglądanie filmów po przejażdżce może być utrudnione ale zgrywanie jak najbardziej. Niestety nie ma wejścia na karty SD/SDHC więc trzeba będzie z kamerki zgrywać i potem na dysk zewnętrzny, no chyba że ktoś ma kabelek SDHC - USB to wtedy pójdzie szybciej :)
Pany mam pytanko ktm 360 niezłożyłem ale mam jeszcze pierdziadło 70tke derbi sende na kołach enduro moge na nich wpaść na zlot
Jest ktoś chętny do mnie na przyczepke? A i o której sie zjezdzamy tak mniej wiecej?
Wstrzymam Cię jeszcze do ostatniej chwili, bo naprawdę nie jest mi łatwo podjąć decyzje :( muszę jeszcze olej, ślizg i świece kupić ;)
ale do tego czasu spróbuje dorobić trzecią szynę do przyczepki :)
Trzymaj miejsce dla mnie ;)
Przypominam jak dojechać.
[url]http://forum.supermoto.pl/post66062.html#p66062[/url]
joł
Pany mam pytanko ktm 360 niezłożyłem ale mam jeszcze pierdziadło 70tke derbi sende na kołach enduro moge na nich wpaść na zlot
Nie chce Ci zniechęcać , ale ciżko bedzie :/
Wstrzymam Cię jeszcze do ostatniej chwili, bo naprawdę nie jest mi łatwo podjąć decyzje :(
Sebek nie wiem czy nie jesteśmy zmuszeni :)
Panowie wielka prośba. Chcę sobie dokupić drugi akumulatorek do kamerki. Do kogoś z Warszawy, Wrocławia lub innego miasta gdzie można dostać go od ręki.
Np. takie cuś: [url]http://allegro.pl/dodatkowa-bateria-gopro-battery-wawa-gwarancja-i1745925143.html[/url]
Na śląsku nie widziałem a szkoda, żeby kończyć fimowanie po 3 godzinach :]
Na zlocie wręczam 100 zł. oraz browara :)
Ja laptopa też będę miał jak coś :)
W sumie też bym się skusił na drugą zapasową baterie :)
Też bym się pisał, ogarnie ktoś z dużych miast ten temat żeby przywieść na zlot?
Zaspaliśmy z tym troche.
to olewam laptopa i nie biorę skoro będą dwa, a mój szczytem techniki nie jest...
Siema sorka że się długo nie odzywałem ale trochę by tego było
Więc tak samochodu nie mam bo rodzice jadą na wakacje i nie chcą mi go pożyczyć.
A więc przechodzę do rzeczy jeżeli ktoś by mnie wziął na pakę to bym pojechał jeżeli nie to dupa
Sora że tak długo nie pisałem ale nie chciałem pisać głupot
Ponczo...nie wiem czy to jest jeszcze aktualne ale Conquest mial wolne miejsca takze sie do niego odezwij. Jak cos to pisz mam do niego kom:)
Obecnie mam 2 miejsca z czego jedno jest zarezerwowane dla dukesebo, ale on jeszce nie dał odpowiedzi czy zlozył moto.
P.S. miałby ktos gdzies zalatwić w dosc normalnych cenach noclego w okolicach wawy?
Seba, licze na Ciebie!!
Jery, nie ułatwiasz sprawy :(
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 81 zapytań