Odp: 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
A ktos oprocz Jerrego i Raja smiga z Łodzi wogóle ?
http://www.bikepics.com/members/bleft1/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A ktos oprocz Jerrego i Raja smiga z Łodzi wogóle ?
Nie ( chyba , że Ty reflektujesz)
Nie poddawajcie się tak łatwo, jak nie wypali transport to ja cisne na kołach ;d Ale miejmy nadzieje, że się pomieścimy :)
No ja z nimi mozliwe ze sie zabiore ale myslalem zeby jeszce panne wziasc tylko wtedy juz na nia miejsce u nich sie nie znajdzie :D
To tak. Moze uda sie że zatatwie transport. a mianowicie, osobowka z przyczepką, tylko ze ta przyczepka to po prostu skrzynka na kołach, do wawy mzoe dojade ale jakby ktoś skołował jeszczze jakąś inna w wawie na wymiane to moge jeszcze jedno moto zabrac i kogos chetnego na zmiane za kierownica bo ponad 700km do przynajmniej dla mnie duzo :)
Jaka to fura, ile na wachę, policz to szybko...bardzo proszę. :) Mam elegancką przyczepkę pod moto na 2 motocykle a jak będzie trzeba to dorobię na szybko i 3 szynę ;) Bez względu czy pojadę czy nie, to oczywiście przyczepkę udostępniam... tak byś mógł kogoś jeszcze z Warszawy zgarnąć. :D
Dostałem CYNĘ od Peki i jestem na TAK.
Mogę wlecieć z Ziomkiem ale tak na sto Pro podam w czwartek, bo w sobotę doznałem kontuzji kolana i jak się wyliżę to na pewno wjedziemy...
Opel astra pierwsza wersja 1997 w gazie, muli ja i tak ale mozna zobaczyc czy da rade, koni ma okolo 60
Nie chce nikogo urazic, ale wszystkie osoby poza Brzoza i Radkiem ktore znam, i na spotkanie z ktorymi sie cieszylem, odpadaja. Moje odczucia na mysl o zlocie zmieniaja sie z zajebistego podniecenia na lekki entuzjazm :/
nie dygajcie , żeby tylko pogoda sie nie zjebała to powinno być ok
Pogoda ma byc jak na zamowienie. Dzisiaj w TVN24 zapowiadli na weekend powyzej 30 stopni.
Oby pogoda była :) Panowie a jak z żarłem, będziemy kminić na miejscu czy brać coś?
Edit: Niech ktoś weźmie lapa to będzie gdzie gopro ładować, haha.
Kup sobie ladowarke sieciowa z wysciem na zwykly kabel USB jak w Iphonie.
Dobra , jutro chyba odbieram DR , przekładam wymiane pierscieni i wydechu na wrzesnień :/ niestety Chaw nie ma czasu .
Dobra , jutro chyba odbieram DR , przekładam wymiane pierscieni i wydechu na wrzesnień :/ niestety Chaw nie ma czasu .
Czyli się pojawisz?
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 71 zapytań