Odp: Supermoto Terror - Śląsk
a mi stado mocherów pukało sie w głowe jak jechałem na stojaka, oczywiśćie podjechałem i wyjaśniłem, ich mina - bezcenna :D
XT500 -> 625SMC -> WR426 -> EXC200 -> Hornet 600 -> CBR 954RR -> Speed Triple 1200 RS
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a mi stado mocherów pukało sie w głowe jak jechałem na stojaka, oczywiśćie podjechałem i wyjaśniłem, ich mina - bezcenna :D
A takie tam z zaskoczenia :) Sorki za jakość :)
Arrest me. I'm Supermoto !!!
no szkoda że taka kiepska jakość normalnie wziąć wydrukować ulotki z ryjem pacjenta i porozwieszać po okolicy gdzie mieszka niezłą siarę by miał
Figiel - ja kolesia znam, z mojej okolicy jest :) I tak się z niego już wszyscy śmieją :) Wieść się rozeszła szybciej niż zdążyłem fotę wyciąć.
Tego na focie nie widać ale w garażu stali jego rodzice, popisać się chciał czy co... już sam nie wiem :) Zresztą cała rodzinka jest taka :)
haha własnie przypomniała mi sie akcja z nad morza ze zlotu , gdy do dukowegoSeby wystartowało dwóch łysych pizdokleszczy z golfa , hahaha akcja jak z filmu 10 motocyklistów ich okrażyło i musieli sie podporządkować predkosci 40 km/h , na samym początku troche jeszcze świrowali próbowali zajeżdzać droge , ale później gdy zobaczyli , że to nie tylko sam goścu na crf450 , a kilka innych osób odrazu jakoś tak sie uspokoili , naprawde dziwiłem sie wtedy , że nik im nie upie*olił lusterka , bo skoro ja miałem takie myśli , a byłem najgrzeczniejszy z grupy to co za mysli musieli mieć Ci najniegrzeczniejsi ;)
Ktoś chętny dziś na Wirku polatać ?
[url]http://www.youtube.com/watch?v=oLH7cw3Gwaw[/url]
Ty sie odbiles od tej ziemi, że tak szybko 'powstaleś' :D czy szok po crashowy ? :)
Witam po urlopie :) Śmiga ktoś gdzieś dziś ??
Daniek głowa Ci sie skrzywiła ;)
oh ja. umfall jak sie patrzy :D oglądając aż żaluje że przy moim nie miałem kamerki bo też byłoby co oglądać w zimowe wieczory;) dobrze ze nic Ci sie nie stalo!
Jakby co to koło 16-tej , 17-tej na Chudowie. Kto chce niech wpada ;)
Ty sie odbiles od tej ziemi, że tak szybko 'powstaleś' :D czy szok po crashowy ? :)
Lata ćwiczeń judo się jednak przydają :)
Upadłem na kolana i przeturlałem się przez bark (nie będę waz zadręczał fachowymi nazwami) i od razu wstałem. Ale zahaczyłem kamerą.
Judo nie przewiduje kamerki przy głowie :D
Daniken, Ty Chlopie ostroznie z tymi gumami bo za niedlugo wyjazd ;) Tak patrzac na tego gostka ze zdjecia wpadł mi pomysł na kolejne miejsce do latania. Na pewno bedzie zadowolony jak nas tam paru podjedzie :]
Właśnie dlatego... :) nie wziąłem poprawki na kamerę, nie było czasu na to hehe ;)
Ta gleba jest poniedziałkowa :) dopiero teraz chwilkę znalazłem, by filmik wyciąć. Jak na razie znowu mam blokadę do gum :/
Panowie zapraszam w moje rejony, a pod jego chatą to możemy jeździć tam i z powrotem hehe ;)
Strony Poprzednia 1 … 46 47 48 49 50 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 63 zapytań