Odp: 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
kuźwa, naprawdę zajebista ta trasa
http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kuźwa, naprawdę zajebista ta trasa
Teraz jest nas 20?
U mnie już się miejsce na przyczepce skończyło. Trasa widzę, że poezja, widzę miejsca gdzie da radę pogumować i zajebiste winkle :) Fajnie to będzie wyglądało jak 20 chopa na Supermociakach zdominuje tą trasę. Trzeba by napisać do tamtejszych władz żeby zamknęli w sobotę tą drogę bo będzie pogrom ]:->
Saba. Ja z Rajem bedziemy miec wlasny transport, wiec zwalniamy miejsce. Moze znajdzie sie ktos bardziej potrzebujacy :)
Piekna trasa... i przez Ladek Zdroj bedziecie jechac :D
Saba. Ja z Rajem bedziemy miec wlasny transport, wiec zwalniamy miejsce. Moze znajdzie sie ktos bardziej potrzebujacy :)
Chyba się wszyscy zgodzą, że nie ma nikogo bardziej potrzebującego niż Figiel... chłopak musi zaliczyć zlot, choćby trzeba było go tam zapchać. To mój/nasz punkt honoru. :D Uszczęśliwienie Figla!!
Teraz jest nas 20?
Panowie. Jadę z Wami na zlot :) Jednak się udało :)
Tak teraz jest nas 20 !!!! :) :) :) :)
1. SFMario
2. Brzoza
3. dukeSebo
4. Ponczo
5. Beret
6. ConQest
7. daniel91x
8. Gajos
9. Bombka/Gajosa brat
10. Jery
11. Misa
12. Tabul
13. Barteksm (staram sie ) ;)
14. Peka
15. Raju
16. radziu
17. JACA
18. bartolini76
19. Figiel
20. daniken
Dla zachęty dodam. Nasz pan młody żonkoś... sam pan Beret, zapowiedział że weźmie kilka butelek weselnej wódeczki ;)
Będzie jak znalazł.... by przy niej na gorąco przeżywać "DROGĘ 100 ZAKRĘTÓW" :P
hehehe, chyba zyciowych :P
20 chlopa!! Na stacji paliw bedzie chaos:P A niech polowa zacznie jarac tam laczka, to przez tydzien nikt nie znajdzie dystrybutora, tyle bedzie dymu :P
No dobra. Wszystkich przekonałem, że nie ma innej opcji jak ucieczka od obowiązków. Kolano trzeszczy, skrzypi i łupie potwornie ale polatac może pozwoli. Prawie trzy miesiące bez fruwania( takie lajciki wkoło komina się nie liczą). Już nie mogę się doczekac. Bartek może jak się uda to pojedziemy w piątek na wieczór ( ale tylko może...) Musimy się ustawic i sprawdzic czy nam sprzęty bez ściągania kierowników sie zmieszczą do Caddyka. Jeden wchodzi spokojnie, myślę, że na waleta powinny się przytulic. Niech ktos weźmie alkomat, bo głupio tracic prawko po "pimprezie"...
Dobra zobaczymy jak to będzie, moja obecność jest niestety niepewna , ale gdybym jechał to Bartolini nie widze problemu , żebym do Ciebie wpadł i Ci pomógł w robocie żeby wcześniej wyjechać .
Narazie musze DR odstawić na "roboty" :/
Jesteśmy w kontakcie , a czas pokaże ...
Bartek nie martw się bo i ja jestem w czarnej dupie... mam do wymiany sprzęgło, łańcuszek rozrządu. co się wiąże z silnikiem na stół i dużym przeglądem. :D Czasu tu nie stanowi problemu a fundusze... ale za chwile i czas będzie naglił :( ale chu... musi być dobrze i już ;)
W ktory dzien wiekszosc z was chce byc na miejscu? Bo z tego co widze to wiekszosc przyjedzie spozniona czyli w sobote. Mam jeszcze taki apel. Czy te czechy to naprawde takie konieczne? Nie mam nic poza lampami. Nawet stopu i nie ma szans na ogarniecie tego do wyjazdu.
Daniken i ja będziemy od Piątku do Poniedziałku. Ile osób przyjedzie w piątek??
Ja z Rajem i moze +1
W ktory dzien wiekszosc z was chce byc na miejscu? Bo z tego co widze to wiekszosc przyjedzie spozniona czyli w sobote. Mam jeszcze taki apel. Czy te czechy to naprawde takie konieczne? Nie mam nic poza lampami. Nawet stopu i nie ma szans na ogarniecie tego do wyjazdu.
Jery, nie martw się na zapas. ;) Jeśli będziesz musiał czekać na granicy to zdecydowanie nie będziesz tam osamotniony ;)
Jak słyszę o kamizelkach, zapasowych żarówkach i apteczkach... to nie wiem co sobie myśleć.
Ja nawet tablicy rejestracyjnej już nie mam... zgubiłem u Kuli :D że o pierdołach trąbkach i kierunkowskazach nie wspomnę.
Najwyżej wjadą tylko DRZety i co grzeczniejsze sprzęty :) A my w tym czasie sterroryzujemy nasze ojczyste ziemie ;)
P.s. MAM ŚWIATŁO STOPU :D !!!!!!!!!!!!!!!!!
Za swiatlo stopu masz u mnie respect :P Sokoro tak, to juz jestem spokojny.
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 22 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » 12-15 sierpień 11' - Supermoto.pl spotkanie Sudety
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 82 zapytań