Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Panowie, można na ogólny ? :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ZI4EUjkPeE4[/url]
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie, można na ogólny ? :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ZI4EUjkPeE4[/url]
Oczywiscie :) Wrzucaj. Jutro aktualne?
Jak najbardziej :) O której i gdzie ?
Myslalem ze juz trzeba bedzie odwolac a tu pogda calkiem calkiem. chcialbym pocwiczyc w katowicach przy tych 2 zakretach co kiedys latalismy (obok osiedla witosa) Godzina około 17:00. Pisac kto chetny, o ktorej i gdzie.
Ok. Skoro do Katowice, to może spotkamy się koło Wesołego Miasteczka w Chorzowie ? Mi jest po drodze i myślę, że wam w miarę też :)
Kto jeszcze chętny ?
Śmiga ktoś dziś ? Zaraz wybywam ,pewnie stndardowo zachacze o wirek i sam nie wiem gdzie jeszcze
Panowie leci ktos na spotkanie forumowe w sudety? Mam na przyczepce miejsce :) Trzeba pokazać jak Ślązacy zapierdzielaja!! Bede tam od piatku do poniedzialku.
Gdyby nie urlop w tym samym terminie, mój kat byłby na tej przyczepie.
Panowie latamy coś dzisiaj :D
Panowie latamy coś dzisiaj :D
Czemu nie, proponuję kubalonkę :D
Panowie, pytanie z trochę (ale nie całkiem) innej beczki - nie wiecie jak jest z Wyrazowem? można tam jeszcze wbijać i polatać czy już ktoś to zamknął i kasę trzepie za wjazd? chętnie bym się wybrał przypomnieć sobie jak się lata po winklach a nie chce mi się z jakimś "Panem Mietkiem" (bez urazy) użerać w razie czego.
jeżeli jest tak jak było kiedyś to osobiście mogę tam walnąć kupę i sie wylać na ten tor :)
tor nie nadaje sie do jeżdżenia na rowerze
Panowie, pytanie z trochę (ale nie całkiem) innej beczki - nie wiecie jak jest z Wyrazowem? można tam jeszcze wbijać i polatać czy już ktoś to zamknął i kasę trzepie za wjazd? chętnie bym się wybrał przypomnieć sobie jak się lata po winklach a nie chce mi się z jakimś "Panem Mietkiem" (bez urazy) użerać w razie czego.
Z tego co wiem to predator308 tam lata. Popytaj
Czym latasz ? Kiedy latasz ? Dlaczego Ciebie jeszcze nigdy nie widziałem, skoro z TG jesteś ?
Strony Poprzednia 1 … 43 44 45 46 47 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.100 sekund, wykonano 52 zapytań