Odp: Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Kula a takie małe pytanie czy ja was nagrywałem czy niebo ? :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 36 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kula a takie małe pytanie czy ja was nagrywałem czy niebo ? :P
sebo mi chodziło o to że jeśli pozostanie to w naszym gronie to wsio ryba :p a gadałem mało bo kamera była włączona :P
PS. moment z machaniem mamie był zajebiaszczy :]
Z tą altanką, to nie wiem.
Widziałem kilka nagrań (nie ze zlotu) po alko ze mną w roli głównej i szczerz powiem, że nie byłem z nich dumny.
A wspomnienia mam całkiem pozytywne, po co to psuć.
No i pożegnanie mamy Brzozy będzie kluczową sceną tego filmu. :D a chodziło o to żeby mieć zastrzyk do zapierdalania... zrobimy z tego nasze motto. ;)
Ponczo dobrze żeś nagrywał ;)
wczoraj kurde nie dało rady tego dokończyć, od pieruna jest roboty przy tym ;)
no ale walczymy ;)
ja to ze względu na to że ni cholery nie mam czasu to bym te materiały które mam nagrane by gopro przekazał komuś kto by sie zajął zrobieniem jakiegoś filmu... Co wy na to??? Ja tego nie ogarnę... :/
brzoza ja je z chęcią przygarnę :) powiedz mi tylko czy jutro jesteś dostepny w wawie, gdzie i w jakich godzinach ? wziąłbym dysk i lapka i zrzucilibyśmy je do mnie :)
jestem jutro w wawie. Na privie masz mój nr tel. dzwon, zgadamy się.
Gajos tylko masz zrobić taki ku rwa film , żeby był szał macicy na ulicy ! :D
będzie szał pał, gwizd pizd i orzeszki :]
dobra Pany, młody sklecił już wstępną wersje filmiku ;)
jest kilka poprawek/zmian, dziś jak się z tym uporamy to wrzucę na forum ewentualnie jutro ;)
będzie szał pał, gwizd pizd i orzeszki :]
No i na litość boską nie zepsuj tego na sam koniec... jakimś ump.. ump.... wybaczcie jeśli kogoś urażę... techno gniotem... :mad: Błagam nieeeee... a nie znam twych muzycznych gustów ;)
dla bezpieczeństwa zaproponujcie coś - ew. czy nie ma być wcale podkładu muzycznego ? a jeśli sam coś wybiorę to wcześniej dam Wam do zatwierdzenia - pasi ? :D
Ok. pasi... układ z zatwierdzeniem przed "najwyższą komisją" jest ok :D pasi... lub podrzucę Ci jakieś propozycje... ale z tym jest jeszcze czas.
Nie wiem czy dźwięk przy prędkościach przelotowych 159 km/h do czegoś się będzie nadawał ;) sam musisz to ocenić.
filmik zrobiony, jutro wrzucimy na Vimeo i podeślę każdemu na Priv do zaakceptowania przed wstawieniem na forum;)
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 36 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 67 zapytań