Odp: Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
w końcu się udało!!!!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=22zJj4-wz-s[/url]
http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w końcu się udało!!!!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=22zJj4-wz-s[/url]
nareszcie coś!!
Kula dobra robota , szkoda tylko , że nie wykorzystałeś jakości HD , ale tak bardzo fajnie sie ogląda !
Film kozak! Traski dobre, morze, sm'y, ekipa, czego chcieć więcej i pogodę z tego co widzę też zajebistą mieliście :)
Po premierze, wyszedłem z kina ze łzami w oczach.
Super
My zawsze mamy wszystko zajebiste , pamiętaj o tym .
Zobacz jaka jest teraz pogoda , a w weekend w sudetach bedzie taka pogoda , że cała Polska twuu cała europa bedzie mówiła ooo tam swieci słońce hmmm... to znaczy , że ... ? chłopaki z supermoto.pl tam zapierdalają !
no kurdei właśnie coś HD nie ogarniało, wogóle ten YT tak mi krwi napsuł, tyle kurw poleciało, że w życiu chyba tyle na raz przekleństw nie powiedziałem.
dzięki za opinie, ale w głównej mierze, to należą się one młodemu, bo to on wszystko ogarnął ;)
Prezten filmik jeszce bardziej mnie zmotywowales zeby jechac te 760 km na zlot. Dzieku kula za kawałdobrej roboty
Powiem tak. Zadko chwale czyjes filmiki. Na tym forum chyba sie jeszcze nie zdarzylo. No moze filmiki kolegi ktorego ekpipa zdobyla nasyp drogowy sa naprawde fajne. Ale twoj filmik naprawde fajnie sie oglada. Fajny gust muzyczny. Fajnie poskladane. Naprewde dobry filmik. Sa fragmenty nurzace np. gdy jedziecie peletonem i nic sie nie dzieje, ale zrzucam to na brak az tylu ciekawych akcji, zeby posklejac z tego 15 minut. Tak krawiec kraje jak mu materi staje :) Bartek tez ma troche racji. Troche szkoda ze nie wykorzystales potencjalu jakosciowego GoPro. Poza tym zajebisty plus.
Kula. Nie przejmuj sie. Tez sie napocilem nad renderingiem zeby prazylo z YT. Moge Ci podac ustawienia zeby na Yt bylo full hd, ale tylko dla Adobe Premiere. W Sony Vegas jeszcze mi sie nie udalo tak ustawic renderingu zeby YT ogarnelo full hd.
kurde, jak będziemy mieli czas to spróbujemy wrzucić filmik jeszcze raz w jakości HD, chyba, że ktoś z Was ma czas się z tym pobawić to proszę bardzo, bo zajebiście by się to oglądało ;)
a te fragmenty z peletonem, są specjalnie wrzucone, żeby było widać, jaka ekipa była i jak to się na ulicy prezentowało :D
jeszcze raz wielkie dzięki za uznanie ;)
Młody ma do tego dryg, a jak jeszcze ja mu coś podpowiem, coś zmienię to nawet jakoś to wychodzi ;)
edit.
JERY jak możesz to byłbym wdzięczny, gdy będzie czas to się z tym pobawimy ;)
Ale filmik musial by byc sklejany w Adobe bo inneczej nic z tego nie bedzie. Jesli sklejaliscie to w innym programie, to nie przerzucisz sobie tak poprostu sekwencji zeby ja wyrenderowac w Adobe. Dam ci te ustawienia na przyszlosc. Bo zeby to zagralo, to przed sklejaniem filmu, trzeba najpierw ustawic parametry sekwencji pod HD. Posklejac filmik, i jeszcze wyrenderowac z odpowiednimi ustawieniami. Jak znajde czas to Ci to opisze.
ok spoko ;)
jeszcze pobawimy się w Sony Vegas, ale to jak będziemy mieli czas ;)
Kula nie będę się silił na oryginalność komentarza...tylko powiem że filmik fantastyczny i z tą kręcąca się łzą w oku... wcale chłopaki nie przesadzają ;) Filmik zajebisty...najważniejsze że muza mi nie przeszkadza, a jest lepiej niż dobrze, jest bardzo dobrze :D
Miałem tylko taką cichą nadzieję że będzie moment w którym zapierdalaliśmy po winklach gdy ja miałem kamerkę na kasku :( (droga powrotna w niedzielę)
Ale przez te pierdolenie na plaży... pewnie chwile później skończyła się pamięć :(
A dałem wtedy z siebie wszystko... puściłem Brzozę i Poncza przodem by móc ich później gonić... praktycznie cała drogą przez winkle była pokonana przeciwległym pasem :) Dla podniesienia dramaturgi filmu, wszystko postawiłem na jedna kartę ;)
Kula dobra robota , szkoda tylko , że nie wykorzystałeś jakości HD , ale tak bardzo fajnie sie ogląda !
filmik super niestety musialem tyrac na obczyznie i nie nabylem jeszcze nowego sm .jest jeden plus ze nie ogarnirete w hd psiarnia nie jest w stanie rozpoznac numerow rejestracyjnych.a mieliscie ich sporo po drodze
Strony Poprzednia 1 … 33 34 35 36 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 60 zapytań