Odp: Supermoto Terror - Śląsk
Nie no normalnie profi :D . Peka czyli Twój będzie też miażdżył jak się w takich mękach rodzi :P . Trzymam kciuki...
KTM SMC 660 <--- sell - next ----> CrazyAssBitch ;P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie no normalnie profi :D . Peka czyli Twój będzie też miażdżył jak się w takich mękach rodzi :P . Trzymam kciuki...
Materiału mam na film pełnometrażowy ale ostatnio jakoś nie ma czasu żeby to sklejać :)
Najgorsze te zamazywanie tablic..
Ja swój materiał naprawdę sporo czasu ogarniałem i cieszę się, że się podoba :)
Zamazywanie tablic to mi zajęło ok 7 godzin :)
Lata ktoś dzisiaj ? Jakby co to dzwońcie.
Niestety ale mam dzisiaj psaudo koncercik do nagłośnienia i zaraz się zbieram puki co odpalam filmik zobaczymy co tam ukleiłeś :) aaa mam jedno pytanie do was wszystkich którzy kleicie te filmy ...czemu tytuł zawsze jest w języku angielskim ? Robicie je dla nich ? Nie czujecie się Polakami czy jak ? heh trochę mnie to dziwi i śmieszy..
Wychodzę z założenia, że jeżeli coś jest po angielsku to więcej ludzi to doceni i zauważy :) Bo zagraniczne. Dopiero potem się okazuje :) Ale tak w sumie to nie przywiązywałem do tego większej uwagi :)
Fajny filmik , nawet ja na nim widnieję przez kilka sekund :D na każdym kolejnym postaram się zabierać "więcej głosu" . Chyba ,że tak do tego podchodzicie , no nic ja się zbieram na imprę a wam życzę miłego śmigania pzdr
Ja swój materiał naprawdę sporo czasu ogarniałem i cieszę się, że się podoba :)
mi zajebanie tablicy błotem zajmuje 7 minut :D
filmik fajny, tylko ze mało mnie widać :)
Leciał by ktoś na Złoty Potok jutro ?? :) Lato filmowe tam jest aktualnie i dzisiaj wróciłem po ciężkiej nocce :P :lol: Można by się tam jutro przejechać bo są tam kręte super drogi ;) zawsze jest tam dużo motocyklistów :)
ja jutro latam w terenie, jeżeli ktoś chętny to zapraszam
Około 8 lecimy terenem na kotlarnie. Możemy się zgrać.
jak coś to piszcie na gg czy leci ktoś na złoty :) 5553318
daniken napisał/a:Ja swój materiał naprawdę sporo czasu ogarniałem i cieszę się, że się podoba :)
mi zajebanie tablicy błotem zajmuje 7 minut :D
filmik fajny, tylko ze mało mnie widać :)
Jest jeszcze szybszy sposób... smar do łańcucha i garść piasku/pyłu na tablicę :D Sposób starych terrorystów ;)
Siemanko ma ktoś kierownicę w rozmiarze standard do sm-a na sprzedaż ? piszę tu bo do was miał bym w miarę blisko jak by co :)
Panowie, mój filmik na stronie Pimpstara wylądował :) [url]http://www.pimpstarlife.com/ridin-in-poland/[/url]
Czuję, że praca się opłacała :) Kolejne produkcje będą myślę jeszcze lepsze :)
Strony Poprzednia 1 … 36 37 38 39 40 … 276 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermoto Terror - Śląsk
Wygenerowano w 0.090 sekund, wykonano 55 zapytań