Odp: Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
A moze tu?
[url]http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=warszawa&loc2=zwierzyniec&byCar=on&cId1=&sId1=&cId2=&sId2=[/url]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A moze tu?
[url]http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=warszawa&loc2=zwierzyniec&byCar=on&cId1=&sId1=&cId2=&sId2=[/url]
Moge prosic o przełożenie terminu zlotu ponieważ 13 jade na ślub kurcze.
Moi Drodzy Zlotowicze!
chciałbym Wam serdecznie podziękować za te nie tanie upominki które od Was otrzymałem!
z jednej strony jestem cholernie szczęśliwy, że tak Wam się podobało to spotkanie i że zrobiliście mi taką wspaniałą niespodziankę a z drugiej strony, jest mi głupio, bo nie organizowałem zlotu, dla prezentów (i to takich prezentów!) tylko dlatego, żeby po zapierdalać z Wami, nauczyć się czegoś nowego, napić się gorzałki, przehandlować siostrę i poznać tak zajebistych ludzi jakimi jesteście!
powiem wam szczerze, że gdy zadzwoniłem do jednego z organizatorów tego, jakże niecnego pomysłu to nie wiedziałem co mam powiedzieć, po prostu po otwarciu paczki zatkało mnie!
dlatego jeszcze raz z głębi serca naprawdę dziękuję!!! wzruszyliście mnie i to bardzo, a jednocześnie daliście mi kolejny mega impuls do następnego spotkania z Wami!
jeżeli tylko jak większości z Nas, uda mi się zaoszczędzić trochę kasy i co najważniejsze, jeżeli uda mi się wyrobić z pracą to na pewno z Wami pojadę na zlot w góry! choćbym przez miesiąc miał jeść suchy chleb i gdybym miał pracować 24godz na dobę, to zrobię wszystko, żeby z Wami pojechać!!!
niech Ci służą dobrze !!
i nie ma prawa być Ci głupio, wszyscy wiemy ile pracy i serca w to włożyliście całą rodzinką - to nam było głupio robić trzodę w tak porządnym otoczeniu :P
także nam wszystkim pozostaje tylko ciułać i ciułać i czekać na sierpień :D
PS. a gadżety przypasiły czy nie trafiliśmy ;> ?
żadnej trzody nie robiliście!!! zachowywaliście się naprawdę super, bardzo miło ja jak i moim rodzinka spędziła z Wami czas.
gadżety trafione idealnie ;) dziś je przetestuje ;)
dzięki raz jeszcze!
I gra gitara:)
Wszyscy są zadowoleni - i to się tylko liczy:)
Niech ci służą :) To jet nasza forma podziękowania za miło spędzone dni w twoim towarzystwie
Cieszę się że się cieszysz :) :)
Kula nie opowiadaj takich bzdur... że to niby nic wielkiego, że takie przyjecie jakie nam zgotowałeś... to nic takiego.
Gdy tylko otwieraliśmy rano oczy to już twoja mam... pytała się: chłopcy ile herbat, a ile kaw... po chwili już nas wołała na śniadanie... Kula przestań więc pierdolić i nie musisz czuć zakłopotania.
Czym innym jest zwykłe udostępnienie terenu, działki, wody z krany... a naprawdę czym innym jest skakanie wokół nas, 13 zupełnie obcych ludzi... śniadanko, herbatka, kolacja...
Kula naprawdę to było coś. Żadnym drobnym upominkiem nie jesteśmy w stanie okazać naszej wdzięczności.
P.s. zresztą Kula pamiętaj o wrześniowym zlocie. ;)
Tak Kula nie powiem nic innego co moi poprzednicy , ale Ty i twoja rodzina naprawde gościnni i życzliwi ludzie . Pozdrów swoich rodziców swoich braci , siostre Justyne no i oczywiście Weronike :)
Gdyby cos wal jak w dym :-)
k***a Panowie co post to jestem bardziej zakłopotany ;)
wrzesień macie jak w banku ;)
wcześniej niestety raczej nie dam rady, później też nie, bo czeka mnie operacja kolana, także wrześniowe spotkanie,będzie raczej moim ostatnim terroryzowaniem w tym roku, ale w przyszłym będziemy dalej kontynuować mam nadzieję Nasze zloty ;)
swoją wdzięczność już okazaliście przyjeżdżając do mnie i przyjmując mnie do Swojego grona ;)
Offtop , ale jakoś tak odrazu mi sie skojarzyło :D
Seba skoro mnie dopisałeś, to miejsce się znajdzie ??
ps. fajnie by było bo już dwie imprezy mnie ominęły :(
Tabul do 3 razy sztuka :P
Powiem Ci tak w tajemnicy , że byłeś chwalony za swoją postawe na forum ;)
Zaczynam żałowac, że moje 3 tygodniowe maleństwo nie pozwoliło mi jechac....
Kolano moze jeszcze dałoby radę...
Strony Poprzednia 1 … 28 29 30 31 32 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 78 zapytań