Odp: Licznik Motogodzin
bankowo w takim razie odczyt elektroniczny lecz nie koniecznie magnetyczny zalezy jaki patent zastosowała huska bo np. w lc4 nie ma magnesu w tarczy a w exc ju jest ;)
KTM the best fuck the rest
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Licznik Motogodzin
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
bankowo w takim razie odczyt elektroniczny lecz nie koniecznie magnetyczny zalezy jaki patent zastosowała huska bo np. w lc4 nie ma magnesu w tarczy a w exc ju jest ;)
http://img8.imageshack.us/img8/696/serwiswka.png
udało mi się znaleźć, więc wklejam .
Kabelek nr 9 - w rzeczywistości idzie troszkę innaczej, jak wspomniałem jest mała kostka złączna i za kostką wplata się w wiązke.
Element nr 7 - magnes
Element nr 8 - "seeger ring" dokładnego tłumaczenia nie znam, ale na oko - zawleczka.
Dziś jak wrócę do domku to już wiem czego szukac ;)
Pytanie - wie ktoś może gdzie mogę zamówić części z katalogu huski ? sprawdzona firma, tak żeby było możliwie najszybciej - na tym najbardziej mi zależy ;)
Pytanie - wie ktoś może gdzie mogę zamówić części z katalogu huski ? sprawdzona firma, tak żeby było możliwie najszybciej - na tym najbardziej mi zależy
Ja zamawiam u Mleczko i mam w ciągu tygodnia czesci.
wie ktos gdzie mogę znaleźć jakiś manual serwisowy do mojej huski?
Podrecznik uzytkownika 610-ki
[url]http://safemanuals.com/user-guide-instructions-owner-manual/HUSQVARNA/SM%20610-_E[/url]
Dzięki Crazy - user guide'a znalazlem już chwilę temu - chodziło mi o serwisówkę - nie wiem czy to tak się dokładnie nazywa, ale o to, gdzie masz katalog wszystkich części i wszystko jest porozbijane na pojedyńcze śrubki. - przepraszam jeżeli wyraziłem się niejednoznacznie ;/
Jeżeli ktoś będzie tego jeszcze poszukiwał - znalazłem na stronie zych offroad w dziale 'DOKUMENTACJA'
BTW. Magnesik kosztuje 11euro, a zawleczka 1 euro - zamówiłem u Gontarczyka - ok 5 dni oczekiwania ;)
Magnesik powinien być założony w tarczy hamulcowej od zew. i zabezpieczony od strony koła na wysokości czytnika. Są tam 4 otwory i należy go włożyć w jeden z nich. Jak chcesz zdjęcie to podaj e-maila. Jadę na weekend pośmigać na moto to mogę Ci zrobić zdjęcie. Pozdro
mail podany w profilu - ale co tam ;) podam - infrared7@o2.pl
za fotki będe wdzięczny :) Pozdrawiam i dzięki
Tylko taka poboczna informacja.
Popytałem o te części w 3 miejscach. Ceny podane przez firmy są na prawdę różne.
1) Leszek Gontarski - 12 euro
2) Mleczek - 23,40 euro + koszt wysyłki
3) Zych ofroad - 44 PLN + koszt wysyłki
Jak widać w niektórych przypadkach spore rozbieżności
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Licznik Motogodzin
Wygenerowano w 0.037 sekund, wykonano 69 zapytań