Odp: Jaki kombinezon ?
Przymierzałem te ciuchy u Mcienki-ego i leżą mega zajeb.... M-ka odpowiada rozmiarowi 50 z alpinestarsa.Naprawdę godne
GSXR1000
hulajnoga:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jaki kombinezon ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przymierzałem te ciuchy u Mcienki-ego i leżą mega zajeb.... M-ka odpowiada rozmiarowi 50 z alpinestarsa.Naprawdę godne
A jak cenowo wyglądają te ciuchy? Na stronie motocyklon.pl nie ma żadnego info.
na allegro są
Chyba się skusze na te ciuszki :) Cenowo nawet tak jak chciałem :) To mówicie że zajebiste ciuszki tak, że wygodne ?:) Do poznania mam blisko więc podjade w jakiś wolny dzień przymierzyć sobie
Witam, podaje ceny na odzież MVD racewear
Kurtka 1179pln
Spodnie 1299pln
Rekawiczki 279pln
Koszulka 199pln
koszulki będą dostępne za ok 2tygodnie.
Dla zainteresowanych aktywnych forumowiczów oraz zawodników MP i PP przewidziane rabaty.
W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na PW lub maila biuro@motocyklon.pl
Myślę że jeszcze w tym tygodniu na naszej stronce motocyklon.pl pojawi się pełna informacja i foty MVD, na razie zapraszam do galerii [url]http://motocyklon.pl/galeria/zdjecia/98/odziez_mvd[/url]
Mam na sprzedanie alpinestars smx model 2010 uzywany nie zajechany kolor bialo srebrno czarny stan bdb zdjecia na maila romziar euro 50
pytanie z innej beczki: można dorobić perforacje(dziurki - wentylacje) w szczelnym kombi?
Koszulka 199pln z czego ona jest ?? z elastycznego tytanu ??
Koszulka 199pln z czego ona jest ?? z elastycznego tytanu ??
No niestety płacimy za markę i design, trzeba przyznać że się cenią ;)
Witam mam pytanie czy za 250zł opłaca sie kupić ten kombinezon: [url]http://allegro.pl/kombinezon-dwu-czesciowy-rozm-48-sprawdz-tanio-i1685757420.html[/url] i jak jest z toba rozmiarowka ponieważ mam wzrot 186 cm wejde w niego.
Nie wejdziesz w to. Musisz mieć coś koło rozmiaru 58. W niektóre 56 tez się wbijesz. Zależy od producenta i Twojej wagi (gabarytów). Lepszy do SM byłby jednoczęściowy kombinezon.
chyba że to rozmiar w skali UK :)
Gdzie w Warszawie znajde jakis sklep z kombi na SM, ew. jakieś ciuszki Dainese. Chodzi mi oto żeby było tego dosyć dużo żeby było w czym wybierać. Polecicie coś, jakis namiar?
Jak Dainese to Free&Fun w Sękocinie (wylot na Krakau). Mają spory wybór ciuchów.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jaki kombinezon ?
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 79 zapytań