Odp: Jaki kombinezon ?
To nie lepiej do tych 1400zł dołożyć 100-200zł i mieć nowego berika albo inny kombik dobrej marki? Supermotox podał link do dobrego i sprawdzonego sklepu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jaki kombinezon ?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
To nie lepiej do tych 1400zł dołożyć 100-200zł i mieć nowego berika albo inny kombik dobrej marki? Supermotox podał link do dobrego i sprawdzonego sklepu.
Podzielam zdanie, lepiej dolozyc i miec berika, niz ,, Ciula" na rekawach i plecach :) :)
Lepiej mieć "Ciula" niż nic. Ja kupowałem swojego Tshula za 1100zł i nie miałem wtedy kasy żeby dokładać do droższego kombi. Jakbym go nie kupił prawdopodobnie nie jeździłbym teraz na moto, bo nie minął miesiąc od kupna i miałem wypadek...
Kolega jeszcze ma trochę czasu do rozpoczęcia sezonu, więc może uda mu się dozbierać kasę na coś "lepszego".
Znaczy mam z czego dołożyć ale sobie wytyczyłem taki przedział :P Poszukam może rzeczywiście znajdę coś lepszego. Jutro sobie zrobię wolne i pojadę do Koszalina po przymierzać z ciekawości kilka kombiaków :) Pozdro
A co sądzicie o FLM ? Brzoza chyba lata w kombi FLM ?
Podobno ludzie sa zadowoleni z FLM-ow, ale rzecz gustu jak zwykle :) pozdro
Zapytaj Mcienkiego on ma Berika na sprzedaż. jest gdzieś w dziale giełda
Widziałem jego aukcję tylko to jest jedno częściowy a ja szukam 2 częściowego. Bo do szkoły np. w full kombi nie bardzo :D
Ja latam w takim FLM-ie i jestem bardzo zadowolony z niego. Na początku było sztywno ale teraz jak go zakładam jest naprawdę nieźle
Akurat jak potrzebe na kombi miałem to tutaj obniżkę mieli
[url]http://www.polo-motorrad.de/de/[/url]
A możesz podać jaki masz rozmiar i ile masz wzrostu :P
wzrost- 180
waga- 74kg
rozmiar kombi- 50
.
A do takiej kurtki już śmiało możesz przekuwać pępek... bo jest pewne że będzie na wierzchu ;)
wzrost- 180
waga- 74kg
rozmiar kombi- 50
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1364173994#gallery[/url]
Proszę :)
BolekZKO napisał/a:Widziałem jego aukcję tylko to jest jedno częściowy a ja szukam 2 częściowego. Bo do szkoły np. w full kombi nie bardzo :D
wbij sobie do głowy jedno że kurtki odpięte od kombików są KRÓTSZE (czyt za krótkie) niż te "solowe" czyli dedykowane jako sama kurtka pozdr Paweł
Paolo dobrze gada. Np. Alpinestars produkuje do kurtek taki przedłużacz (nazywają to spoilerem) do używania z kurtką kiedy nie jest spięta z gaciami. Wyślij wiadomość do Mcienkiego to może poradzi Tobie coś z 2 częściowym.
Macie rację, rozglądnę się też za 1 częściowymi. Jutro odwiedzę wszystkie sklepy z kombiakami jakie są u mnie w mieście (są aż 3) i chociaż po przymierzam żeby zobaczyć jaki rozmiar itp. może będzie jakaś wyprzedaż starych modeli z 2010 :lol: Dzięki chłopaki :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jaki kombinezon ?
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 83 zapytań