76

Odp: Jaki kombinezon ?

Radzio z forum - ten ze zdjęciem Tysona ma kombiak Berika supermoto w rozmiarze 52 do sprzedania.

[url]http://forum.supermoto.pl/topic19688-kombinezon-1-czesciowy-berik-supermoto-52.html[/url]

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

77

SuperMocarz napisał/a:

Radzio z forum - ten ze zdjęciem Tysona ma kombiak Berika supermoto w rozmiarze 52 do sprzedania.

[url]http://forum.supermoto.pl/topic19688-kombinezon-1-czesciowy-berik-supermoto-52.html[/url]

Chyba nie, bo to kombi jest juz u mnie w szafie :P

"Kocham Fałki i pachnące cwajtakty"

2004 KTM 125 SX
Poszukiwania godnego SM

78 Ostatnio edytowany przez ecetera (2014-06-03 17:17:24)

Może ktoś z Was szanowni koledzy miał podobny problem - jestem wysoki, szczupły i mam kosmiczny problem z doborem kombi... Mierzę jakieś 182cm, ważę niecałe 70kg i totalnie nic na mnie nie pasuje. Przymierzałem Tschule, RST, Alpiny, Dainese i wszystko albo za małe tak, że w ogóle się nie mieszczę albo wisi na mnie jak worek ziemniaków. Początkowo szukałem kombinezonu dwuczęściowego ale teraz z braku laku nie pogardziłbym też jednoczęściowym. Poradzicie czego jeszcze można spróbować? Od razu zaznaczam, że kombi na miarę odpada ze względów finansowych. Najbardziej ucieszyłbym się z używki więc jeśli ktoś ma takowy na sprzedaż to można śmiało pisać na pw.

79 Ostatnio edytowany przez karol128 (2014-06-03 17:28:48)

Ja mam podobnie ale RST na mnie przypasowało. Tylko musiałbym zobaczyć jaki to model. Ogólnie są rozmary z dłuższymi nogawkami tylko ciężko je dostać np. 98.

Tu masz taki.
[url]http://allegro.pl/dainese-aspide-rozmiar-98-i4185339680.html[/url]

80

RST było chyba najbliżej. Próbowałem 1-częściowego kombi w rozmiarze 52 i oprócz mocno odstających pleców było w miarę ok. Gdybyś mógł sprawdzić model i rozmiar i podzieliłbyś się ta wiedzą byłbym bardzo wdzięczny.

Ten dainese jest świetny, nawet nie wiedziałem, że robią takie przedłużane. Niestety to nie mój pułap finansowy ;)

81 Ostatnio edytowany przez Piotrek (2014-06-03 19:08:55)

mialem ten sam problem, mierzylem co prawda tylko 2 czesciowe i nic na mnie nie pasowalo.

Albo znajdziesz nietypowy rozmiar jak wyzej (mi sie nie udalo), albo probuj spodnie i kurtke z innej firmy. W komplecie jesli masz nizsze spodnie to i dluzsza kurte lub na odwrot. Znajdz wyzsze spodnie i dopasuj kurtke, byc moze bedzie trzeba przeszyc zamek ale to ze 30zl.

Moja dobra rada z takim problemem lepiej nie zamawiac z neta, bo najprawdopodobniej bedziesz musial odeslac, wiem sprawdzilem nie raz...

SMCR Wings

82

jeździ ktoś w ciuchach MOTONA ?a dokladniej kutka: motona ventour i spodnie motona blackstone ?

Husqa smr 570

83

Gdybyś mógł sprawdzić model i rozmiar i podzieliłbyś się ta wiedzą byłbym bardzo wdzięczny.

Pro series 50. Ale z tego co widzę już takiego nie robią

84 Ostatnio edytowany przez toivias (2014-06-16 10:57:36)

delete

www.4ride.pl
FE 501 '02 ->FS650 '04 ->Hypermotard 796 '11 ->ZXR 400 '01 ->SXS 540 '03 ->YZ 450F '04 -> SMC 660 '04 -> Hypermotard 1100 '08