Odp: Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
no lipy nie ma ;)
wieczorem za dzwonie i dam Ci znać ;)
http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no lipy nie ma ;)
wieczorem za dzwonie i dam Ci znać ;)
panowie co jest zaplanowane na piątek wieczór? chodzi mi czy po przyjeździe jest ognisko czy jazda czy co? no i podstawowe pytanie to o której w końcu zaczynają się wszyscy zlatywać? no i to co w sumie by najbardziej mnie interesowało to jaka ilość km (ok.) została zaplanowana na sobotę? pytania to kieruję wyłącznie po to aby móc obliczyć wstępne koszty imprezy :P
jesli wsio wypali to spotkamy się wszyscy po drodze tzn część z stolicy dołączy w Ostródzie (najwygodniejsza opcja) reszta może dołączyć w Iławie (na pewno Misa) i tym sposobem przed 20 wszyscy byśmy dotarli do Kuli :)
nie wiem jak sam organizator ale ja bym zaliczył jakieś wieczorne krótkie enduro a potem ognicho/ bro i spać :)
a właśnie jak kilometrowo w końcu wygląda sobota ;> ?
Raczej browar i kiełbasa:D
Trza rozbić namiot, poznać się itd.
A tak poz za tym to widzę, że lista chętnych zaczyna mieć tendencję zniżkową.
browar i kiełba obowiązkowo ale jakoś smutno byłoby chwilę chociaż zapoznawczo "na wieś" nie wyskoczyć :P
Hacker a z PZN którędy lecicie ?? przez Grudziądz?
co do listy to standard niestety - ja wciąż walczę o kilku chłopków z OL
ja nie wiem bo jestem pasażer i mam wyje...:D
to zmienia postać rzeczy :p ale zapytaj się kiero jak lecicie to byśmy się zgrali gdzieś po drodze tak żeby jak największą ekipą jednorazowo zajechać - zawsze to efektywniej no i efektowniej :D
Janie...! Janie...!
Powiedz łaskawie Panu jak będziemy jechać:D
przez Grudziądz?
Tak przez Grudziądz, innej rozsądnej opcji raczej nie ma ;)
no przez grudziądz, a później na kwidzyn, z kwidzyna macie 2 opcje, albo na prabuty i możecie się spotkać z chłopakami lecącymi z Iławy, ale zrobicie więcej km, łatwiej będzie walić Wam z kwidzyna na sztum i po drodze odbijacie do mnie.
co do piątku, to przewiduję wieczorna/nocne latanie
myślę, że w sobotę zrobimy ok 300-400 km, w zależności od czasu, a jak Bóg da to i więcej.
oto mój numer telefonu, w razie jak będziecie się gdzieś błąkac po okolicy i nie będziecie mogli trafić to dzwońcie ;)
667424029
Po ciemku nie jeżdze , taką mam zasade i akcesoryjną lampe , wiec o 22 max zjazd na baze :P
Kula , weź wytańcz pogode , bo jeśli będzie tak jak teraz to z przykrością ...
Kula jak byś potrzebował jakiejś pomocy w przygotowaniach to daj znać to przyjadę szybciej i Ci pomogę :)
Pogoda już prawie zaczarowana: [url]http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_coamps.php?ntype=2n&id=1996[/url] :D
Jedno pytanie: Czy nie będę dla was ciężarem/problemem/wrzodem na du..e z moim motorowerkiem? Jak będziemy latać grupą to raczej hardkorowo by było rozwijać większe prędkości...
Jak coś to ja płakać nie będę, tym bardziej wy. :|
fillord a czym Ty latasz?
Misa dzięki wielkie za chęć okazania pomocy, ale myślę, że sobie poradzę ;)
fakt, mam jeszcze trochę do ogarnięcia,ale dam radę ;)
muszę jutro browary i kiełbe kupić, no i wódkę wrzucić do zamrażalki :D
pogoda będzie,gadałem z szefem i mówił, że nie ma sprawy :D
Bartek, co do latania po nocy, to My Ci oświetlimy drogę :D
Nie mogliście tego tydzień później zrobić?!
Kolejne mega latanie w terminie kiedy muszę być na uczelni. Każdy następny weekend mam wolny a wy akurat w ten...
Strony Poprzednia 1 … 14 15 16 17 18 … 37 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Letni zlot/spotkanie SM Pomorze 8-9-10/ 15-16-17 VII AD 2011
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 63 zapytań